Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension Jana - Hrubá Skála

Hrubá Skála

Pension má kapacitu 50 lůžek ve dvou budovách - hlavní budova + depandance a je v provozu po celý rok. Všechny pokoje jsou s vlastním sociálním zařízením. Uzamykatelné parkoviště v objektu pro automobily, uložení kol, venkovní posezení s grilem, stolní tenis, dětský koutek, 2 společenské místnosti s TV+SAT, možnost pořádání firemních i soukromých akcí, zapůjčení kol z půjčovny, tenis. kurt 1 km, …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Hrubá Skála 7, Hrubá Skála
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Semily
Obec
Hrubá Skála

Fotogalerie k článku

Pension má kapacitu 50 lůžek ve dvou budovách - hlavní budova + depandance a je v provozu po celý rok. Všechny pokoje jsou s vlastním sociálním zařízením. Uzamykatelné parkoviště v objektu pro automobily, uložení kol, venkovní posezení s grilem, stolní tenis, dětský koutek, 2 společenské místnosti s TV+SAT, možnost pořádání firemních i soukromých akcí, zapůjčení kol z půjčovny, tenis. kurt 1 km, jízdy na koni 3 km, pobyt se psem.

Možnosti stravování

Možnost vaření ve společných plně vybavených kuchyňkách či přiobjednání snídaně formou bohatého bufetu.

Popis okolí

Pension Jana se nachází na turistické a cyklo trase Zlaté stezky Českého ráje nedaleko hruboskalského skalního města, v sousedství zámku Hrubá Skála. Klidná poloha na kraji lesa. Dosažitelnost: autem cca 2,5 km od hlavního tahu Turnov-Jičín, autobus/vlak 2,5 km, vzdálenost od Prahy cca 100 km, od Liberce cca 30 km, Hradce Králové cca 50 km.

Tipy na výlet po okolí

Zámky Mnichovo Hradiště, Humprecht, Dětenice. Hrady Kost, Valečov, Frýdštejn, Trosky. Hruboskalské skalní město, Prachovské skály, Klokočské skály, Příhrazské skály, Drábské světničky, Maloskalsko - Pantheon, Suché skály. Riegrova stezka podél řeky Jizery, Bozkovské dolomitové jeskyně - jediné v Evropě, Kozákov paraglyding, Tomovy parky v Radvánovicích - dětské centrum, koupaliště Sedmihorky, Kacanovy. Ještěd, ZOO + botanická zahrada Liberec, Aquacentrum Babylon Liberec aj.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Turnově | duben 2024

25.04.2024 - 25.04.2024
Trávnice 670, Turnov

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

SVÁTEČNÍ auto moto farmářské a bleš…

08.05.2024 - 08.05.2024
Obec Tuhaň na Semilsku…

Akce s více než 45letou tradicí, dříve známá pod názvem - ,,burza Chuchelna,,. Nyní v obci Tuhaň na Semilsku, rodná…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete