Statistika našeho portálu

  • 103 288 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension Jesen - Benecko

Benecko

Pension " J E S E N " je menší ubytovací zařízení v centru obce, přesto v klidném prostředí, vhodný pro rodinnou dovolenou. Pokoje jsou dvou až čtyřlůžkové, některé mají dvě oddělené ložnice a jsou vybaveny sprchou / WC, TV / SAT, trezorem a balkonem. K dispozici je i kuchyňka s lednicí, mikrovlnnou troubou, vařičem, kávovarem a nádobím. V přízemí je jídelna, kde se podává snídaně, kter…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
čp.163 163, Benecko
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Semily
Obec
Benecko

Fotogalerie k článku

Pension " J E S E N " je menší ubytovací zařízení v centru obce, přesto v klidném prostředí, vhodný pro rodinnou dovolenou. Pokoje jsou dvou až čtyřlůžkové, některé mají dvě oddělené ložnice a jsou vybaveny sprchou / WC, TV / SAT, trezorem a balkonem. K dispozici je i kuchyňka s lednicí, mikrovlnnou troubou, vařičem, kávovarem a nádobím. V přízemí je jídelna, kde se podává snídaně, která je v ceně lůžka. Večer je zde možné posedět u našeho baru. Kdo by snad měl pohybu po horách málo, může si na našem hřišti s umělým povrchem zahrát tenis, nohejbal nebo volejbal, případně v naší tělocvičně stolní tenis, billiard, šipky, kolo nebo zkusit svoji vytrvalost na veslovacím stroji.

Možnosti stravování

Se snídaní.

Popis okolí

B E N E C K O patří k nejhezčím místům v Krkonoších. Toto rekreační a turistické centrum leží na úbočí Žalého /1019 m/ od 750 do 950 m n.m. mezi městy Jilemnice a Vrchlabí. V létě nabízí Benecko mnoho kilometrů značených turistických cest, vedoucích až na hřebeny Krkonoš. Volný čas si můžete zpříjemnit zapůjčením horských kol, jízdou na koni nebo pobytem na koupališti.

Tipy na výlet po okolí

Krkonoše a okolí.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Sváteční auto moto farmářské a bleš…

28.10.2024 - 28.10.2024
Obec Tuhaň na Semilsku…

Akce s více než 45letou tradicí, dříve známá pod názvem - ,,burza Chuchelna,,. Nyní v obci Tuhaň na Semilsku, rodná…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete