Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension Kadlec - Český Krumlov

Český Krumlov

Rodinný pension s celorčním provozem se nachází v klidném prostředí s výhledem do přírody ale i na krásné staré město, kam od nás můžete dojít pěšky cca. za 10 až 15 minut. Naši hosté si mohou vybrat z několika pokojů o různém počtu lůžek. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou i WC, dále pak ledničkou, kávovarem a televizorem. Po náročném turistickém dni můžete k relaxaci využít posezení v zahra…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Za Plevnem 86, Český Krumlov
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Český Krumlov

Fotogalerie k článku

Rodinný pension s celorčním provozem se nachází v klidném prostředí s výhledem do přírody ale i na krásné staré město, kam od nás můžete dojít pěšky cca. za 10 až 15 minut. Naši hosté si mohou vybrat z několika pokojů o různém počtu lůžek. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou i WC, dále pak ledničkou, kávovarem a televizorem. Po náročném turistickém dni můžete k relaxaci využít posezení v zahradě před domem.V našem pensionu jsme nezapomněli ani na Vaše mazlíčky, takže ubytování se psem není překážkou. Pro Váš automobil nabízíme zdarma bezpečné parkování v uzavřeném dvoře, případně je možné pronajmout garáž. Mezi naše další služby patří Infoservis o možnostech vyžití v turistice, sportu a kultuře. Po dohodě zajistíme jízdy na koních, půjčení lodí na sjezd Vltavy a půjčení kol na výlety do okolí. Možnost nákupu v obchodní zóně vzdálené cca 250m. (Lidl, Tesco a další)

Možnosti stravování

Snídaně je bohatá a pestrá, podávaná formou obložené (švédské) mísy, po dohodě je možná i vegetariánská strava a servírování na pokoj.

Popis okolí

Středověké město Český Krumlov, kterému vévodí krásný zámek, se rozkládá v malebném údolí obklopeném nádhernou přírodou předhůří Šumavy. Díky bohatým historickým a kulturním památkám bylo město zařazeno na seznam UNESCO.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete