Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension Konopiště - Benešov

Benešov

Pension Konopiště**** se nachází v podzámčí jednoho z nejkrásnějších českých zámku. Exklusivitou Pensionu Konopiště je nejen jeho poloha na Konopišti, ale také jeho umístění v budově Muzea historických motocyklů. Přes velkou prosklenou výlohu snídaňové místnosti můžete obdivovat krásu části největší české expozice motocyklových veteránů – prohlídka muzea s odborným průvodcem je pro naše hosty zda…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Konopiště 30, Benešov
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Benešov
Obec
Benešov

Fotogalerie k článku

Pension Konopiště**** se nachází v podzámčí jednoho z nejkrásnějších českých zámku. Exklusivitou Pensionu Konopiště je nejen jeho poloha na Konopišti, ale také jeho umístění v budově Muzea historických motocyklů. Přes velkou prosklenou výlohu snídaňové místnosti můžete obdivovat krásu části největší české expozice motocyklových veteránů – prohlídka muzea s odborným průvodcem je pro naše hosty zdarma. Nabízíme ubytování v 6ti luxusních apartmánech s celkovou kapacitou 17ti lůžek a možností 6ti přistýlek. V každém najdete ložnici, obývací pokoj a koupelnu. Apartmány jsou vybaveny TV+SAT, PC s internetem zdarma, minibarem, trezorem a klimatizací. Ve třech apartmánech najdete dokonce plně vybavenou kuchyň, 2 mají ložnici s vodní postelí a jeden dokonce whirpool vanu. Ke každému našemu hostu máme individuální přístup a snažíme se mu snést Modré z nebe.

Možnosti stravování

V ceně ubytování je samozřejmě snídaně formou švédských stolů. Na Vaše přání zařídíme romantickou večeři při svíčkách přímo ve Vašem apartmánu. V blízkosti se nachází řada výborných restaurací, naše recepční Vám rády doporučí.

Popis okolí

Lokalita Konopiště, přímo ve středu Čech, je předurčena jako vstupní brána do České republiky a výchozí bod Vaší rodinné dovolené, ale i služební cesty či líbánek. nejbližším okolí najdete spoustu vyžití pro celou vaši rodinu. Od návštěvy zámků Konopiště a Jemniště, přes cyklistické a pěší výlety v rozsáhlém zámeckém parku či mimo něj, až po koupání, minigolf, tenis či squash v blízkém Benešově. Součástí exteriéru pensionu je 5 zahradních šachovnic, zapůjčení šachových figur je pro hosty pensionu zdarma.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Narozeninový koncert Rádia Blaník 2…

25.05.2024 - 25.05.2024
Konopiště

V sobotu 25. května 2024 se na Konopišti uskuteční každoročně vyprodaný narozeninový koncert Rádia Blaník, kterého se…

Hypnotizér ve Vlašimi | květen 2024

14.05.2024 - 14.05.2024
Komenského 22, 258 01…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete