Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension Kraus - Litomyšl

Litomyšl

Pension KRAUS - ubytování v LitomyšliRodinný pension s přátelskou atmosférou se nachází 100m od historickém centra města Litomyšle.Nabízí kvalitní ubytování v Litomyšli za příznivé ceny s vlastním uzamčeným parkovištěm, úschovnou kol a venkovní terasou s výhledem na renesanční zámek zapsaný v památkách UNESCO.Pokoje jsou nekuřácké, prostorné a zařízené moderním nábytkem. Každý pokoj je vybaven sa…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Havličkova 444, Litomyšl
Oblast
Severovýchod
Kraj
Pardubický kraj
Okres
Svitavy
Obec
Litomyšl

Fotogalerie k článku

Pension KRAUS - ubytování v Litomyšli

Rodinný pension s přátelskou atmosférou se nachází 100m od historickém centra města Litomyšle.

Nabízí kvalitní ubytování v Litomyšli za příznivé ceny s vlastním uzamčeným parkovištěm, úschovnou kol a venkovní terasou s výhledem na renesanční zámek zapsaný v památkách UNESCO.

Pokoje jsou nekuřácké, prostorné a zařízené moderním nábytkem. Každý pokoj je vybaven samostatnou koupelnou s toaletou, sprchou, bidetem a vysoušečem vlasů. Na každém pokoji je LCD televize se satelitním příjmem, lednicí, minibarem a připojením k internetu pomocí WIFI.

Parkování pro hosty je zajištěno zdarma v uzamčeném areálu pensionu. Pro kola a motocykly je k dispozici zdarma garáž.

Venkovní terasa a zahrada, vybavená zahradním nábytkem je hostům pensionu přístupná pro jejich odpočinek a zábavu s krásným výhledem na renesanční zámek v Litomyšli.

Možnosti stravování

Snídaně servírujeme teplé a studené, dle přání a výběru zákazníka přímo v pensionu. Nabízíme i časnou ranní snídani nebo balíček na cestu. Společná jídelna s vybavenou kuchyňkou pro přípravu vlastní stravy. Další možnosti ,jako jsou restaurace,kavárny, čajovny, cukrárny ,herny jsou od 100 do 300m od pensionu.

Popis okolí

Litomyšl a volný čas: koupaliště, jízda na koni, bowling, spinning,kart arena, tenisová hala a kurty, squash, zimní stadion, fitness centra, kulečníková herna,horolezecká stěna,půjčovna kol,paintball,vyhlídkové lety.

Tipy na výlet po okolí

Renesanční zámek zapsán na Seznam UNESCO,kde je mimo jiné Městská galerie,rodný byt Bedřicha Smetany nebo Museum antického sochařství a architektury se stálou exposicí soch Olbrama Zoubka Klášterní zahrady s výhledem na Litomyšl Smetanův dům pomník Bedřicha Smetany pomník Aloise Jiráska Regionální museum a kostel Nalezení svatého Kříže gotická Radniční věž Litomyšl a volný čas: Krytý byzén, venkovní koupaliště, jízda na koni, bowling, spinning,kart arena, tenisová hala a kurty, squash, zimní stadion, fitness centra, kulečníková herna,horolezecká stěna,půjčovna kol,paintball,vyhlídkové lety. Výlety do okolí: zámek Nové Hrady, hrad Svojanov, hrad Košumberk, rozhledna Andrluv chlum a Kozlovský kopec, růžový palouček, skanzen Veselý kopec, Nedošínský háj,Toulovcovy maštale. Cyklobus po okolí s cyklostezkami

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Svitavský vandr 2024 - Svitavy

22.06.2024 - 22.06.2024
Chata Rosnička

Přidejte se ke konání prvního ročníku turistické akce Svitavský vandr!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete