Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension LEaMY - Rokycany

Rokycany

Nabízíme ubytování v pokojích s balkony 1 – 5lůžkové. Pokoje jsou moderně a útulně zařízeny. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení (sprcha+wc), Tv+Sat, každý pokoj je vybaven přípojkou k internetu, k bezplatnému připojení po celou dobu pobytu. Na požádání je možno zajistit i speciální ( dietní, dia, fitness ) produkty. Po domluvě je možno využít i možnosti prádelny a kuchyňky v suter…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Na Okrouhlici 1108, Rokycany
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Rokycany
Obec
Rokycany

Fotogalerie k článku

Nabízíme ubytování v pokojích s balkony 1 – 5lůžkové. Pokoje jsou moderně a útulně zařízeny. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení (sprcha+wc), Tv+Sat, každý pokoj je vybaven přípojkou k internetu, k bezplatnému připojení po celou dobu pobytu. Na požádání je možno zajistit i speciální ( dietní, dia, fitness ) produkty. Po domluvě je možno využít i možnosti prádelny a kuchyňky v suterénu pensionu. K dispozici je také malebná udržovaná zahrada, zajišťující soukromí, uzpůsobená též pro grilování a posezení u ohniště. Možnost objednávky jídla z Pizzerie s bezplatným dovozem. Zajišťujeme též úschovu vlastních či zapůjčených pensionových kol a lodí. Samozřejmostí je i ubytování našich 4. nohých přátel. Parkování zajištěno. Celý pension je nekuřácký, pro kuřáky jsou k dispozici balkony.

Možnosti stravování

Snídaně jsou podávány v příjemné společenské místnosti, formou švédských stolů se širokou nabídkou.

Popis okolí

Pension LEaMY leží v klidném prostředí – vilové čtvrti města Rokycan, 15 km východně od Plzně s 1,5 km od dálnice D5. 10. minut chůze z centra města ( autobusové + vlakové nádraží) Jste-li autem, bezpečně zaparkujete přímo u pensionu.

Tipy na výlet po okolí

Bohatý kulturní program nabízí nedaleké krajské město Plzeň. V okolí též řada zajímavostí, např. zámek Kozel, hrad Radyně, vodní Hamr Dobřív a mnohé další.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Komentovaná prohlídka výstavy obraz…

31.07.2024 - 31.07.2024
Výstavní síň muzea

Jedinečná letní příležitost: užijte si komentovanou prohlídku výstavy západočeských krajinářů s názvem KDE DOMOV MŮJ v…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete