Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension Lony - Vyšehořovice

Vyšehořovice

Pension Lony nabízí ubytování ve 32 pokojích a apartmánech. Celková kapacita je 74 lůžek + 3 přistýlky. Ubytování je přizpůsobeno jak požadavkům jednotlivců, tak i rodin nebo větších skupin. Všechny pokoje jsou stylově zařízené a disponují vlastním sociálním zařízením sprchový kout nebo vana, Wi-Fi připojením k internetu, satelitní TV a minibarem. Jeden apartmán je navíc vybaven vířivkou a infras…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Kozovazy/12, Vyšehořovice
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Praha-východ
Obec
Vyšehořovice

Fotogalerie k článku

Pension Lony nabízí ubytování ve 32 pokojích a apartmánech. Celková kapacita je 74 lůžek + 3 přistýlky. Ubytování je přizpůsobeno jak požadavkům jednotlivců, tak i rodin nebo větších skupin. Všechny pokoje jsou stylově zařízené a disponují vlastním sociálním zařízením sprchový kout nebo vana, Wi-Fi připojením k internetu, satelitní TV a minibarem. Jeden apartmán je navíc vybaven vířivkou a infrasaunou.Součástí areálu je rovněž nově vybudovaná zahrada, kde se pořádají i svatební obřady, nebo muzeum socialistických automobilů.

Možnosti stravování

Pension Lony nabízí stylovou restauraci o kapacitě 62 míst. Restaurace je vybavena klimatizací a WiFi připojením zdarma, k dispozici je rovněž dětský koutek, kde snadno zabavíte své ratolesti. V letních měsících máte možnost posedět rovněž na kryté zahrádce pro 22 osob. V chladnějších obdobích je zahrádka vyhřívána. Pro větší společnost nabízíme možnost rozšířit venkovní kapacitu o další stoly se slunečníky. Ze zahrádky je výhled na dětské hřiště, takže máte své ratolesti stále pod kontrolou. Nabízíme rovněž nekuřácký salonek pro 40-50 osob, vhodný pro soukromé a uzavřené akce.Ve volných termínech pořádáme akce pro zábavu širší veřejnosti, jako jsou plesy, hudební vystoupení, zabijačkové hody nebo např. Mikulášskou zábavu pro děti.V prostorách restaurace naleznete klid, soukromí i patřičné zázemí, pro uskutečnění jakékoliv akce. Našim cílem je zajistit maximální spokojenost všech hostů, ať již k nám přijeli za dobrým jídlem, příjemným posezením s přáteli, hudbou, tancem nebo je k nám přivedly pracovní povinnosti.

Popis okolí

Pension Lony najdete necelých 10km na východ od Prahy ve vesničce Kozovazy, pouhých dvanáct minut jízdy z Prahy - Černého mostu. Svou lokalitou je vhodný jak pro rodiny s dětmi, které hledají místo na víkendový odpočinek či dovolenou, tak pro firemní klientelu pořádající semináře nebo pro organizování různých společenských událostí, jakými jsou například svatby, oslavy narozenin či maturitní večírky.

Tipy na výlet po okolí

Penzion Lony nabízí řadu výletů po okolí. Kromě blízkosti hlavního města Prahy doporučujeme návštěvu skanzenu nebo muzea historických motocyklů v Přerově nad Labem, zámek v Brandýse nad Labem a mnoho dalších. Vzhledem k rovinaté krajině je Pension Lony vhodným výchozím bodem pro rodinné cyklovýlety podél Labe nebo do slavného Hrabalova Kerska.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete