Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension Mejsnar - Benecko

Benecko

Pension Mejsnar i Privat Mejsnar nabízejí celoroční ubytování v jedné z nejkrásnějších lokalit Krkonoš. Naše ubytovací zařízení nabízí ubytování s možností snídaní vhodné pro jednotlivce, rodiny s dětmi i větší skupiny. V zimním období (hlavní sezóna) jsou pobyty týdenní (od soboty do soboty), v ostatním období jsou délky pobytů libovolné. Pokoje nabízíme 2, 3 i 4-lůžkové, s vlastním sociálním za…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Benecko 176, Benecko
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Semily
Obec
Benecko

Fotogalerie k článku

Pension Mejsnar i Privat Mejsnar nabízejí celoroční ubytování v jedné z nejkrásnějších lokalit Krkonoš. Naše ubytovací zařízení nabízí ubytování s možností snídaní vhodné pro jednotlivce, rodiny s dětmi i větší skupiny. V zimním období (hlavní sezóna) jsou pobyty týdenní (od soboty do soboty), v ostatním období jsou délky pobytů libovolné. Pokoje nabízíme 2, 3 i 4-lůžkové, s vlastním sociálním zařízením, televizí a satelitem, k dispozici je společná kuchyňka. V pensionu je společenská místnost, stolní tenis, šipky. Oba objekty nabízejí venkovní terasu, k dispozici je dále zahrada s možností opalování, grilování, klidné posezení, dětský koutek (houpačka, pískoviště, skluzavka). Parkování na vlastním parkovišti (bezpečnostní závora).

Možnosti stravování

Snídaně.

Popis okolí

Klidná obec na úbočí hory Žalý nabízí daleké výhledy, procházkové i cyklistické trasy, výchozí místo na horské túry po Krkonoších, v blízkosti jsou jízdárny s možností vyjížděk na koních do volné přírody, půjčovny kol, tenisové kurty, cyklistické autobusové linky vedoucí přes Benecko propojují celé Krkonoše. V zimním období ideální lyžařské podmínky od úplných začátečníků až po pokročilé zkušené lyžaře. Lyžařské vleky, půjčovny, lyžařské školy, restaurace, obchody vše v blízkosti ubytovacího zařízení.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

21.04.2024 - 21.04.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme na Neděli 21. dubna 2024 do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy.

Hypnotizér v Turnově | duben 2024

25.04.2024 - 25.04.2024
Trávnice 670, Turnov

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

SVÁTEČNÍ auto moto farmářské a bleš…

08.05.2024 - 08.05.2024
Obec Tuhaň na Semilsku…

Akce s více než 45letou tradicí, dříve známá pod názvem - ,,burza Chuchelna,,. Nyní v obci Tuhaň na Semilsku, rodná…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete