Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension Metra - Janov nad Nisou

Janov nad Nisou

Pokud chcete strávit příjemné chvilky v překrásné krajině Jizerských hor, vyřádit se v létě na kole či v zimě na lyžích, neváhejte a přijeďte si k nám odpočinout či načerpat novou energii. Náš rodinný pension Metra se nachází v samém srdci Jizerských hor, u Janova nad Nisou, v blízkosti známého rekreačního střediska Hrabětice.Je vhodný pro milovníky přírody,cyklisty,běžkaře a také pro rodiny s dě…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Malý Semerink 1252, Janov nad Nisou
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Jablonec nad Nisou
Obec
Janov nad Nisou

Fotogalerie k článku

Pokud chcete strávit příjemné chvilky v překrásné krajině Jizerských hor, vyřádit se v létě na kole či v zimě na lyžích, neváhejte a přijeďte si k nám odpočinout či načerpat novou energii. Náš rodinný pension Metra se nachází v samém srdci Jizerských hor, u Janova nad Nisou, v blízkosti známého rekreačního střediska Hrabětice.

Je vhodný pro milovníky přírody,cyklisty,běžkaře a také pro rodiny s dětmi. Nabízíme Vám ubytování ve 2 – 4 lůžkových pokojích a apartmánech.Všechny pokoje a apartmány jsou pohodlně zařízeny a mají vlastní sociální zařízení.

Možnosti stravování

Chloubou pensionu je především jeho výborná domácí kuchyně, grilované speciality kuřata, bavorská kolena, na vaše přání připravíme i grilované selátko.Během roku pořádáme víkendové rybí, zvěřinové či vepřové hody.

Popis okolí

Jen 1 km od naší chaty leží lyžařské středisko Hrabětice , které je dobře známé pro všechny lyžaře a snowboardisty. Během cca 10 minut se můžete svým autem dostat k dalším dvěma střediskům, které patří stejné společnosti jako středisko Hrabětice. Jedná se o Bedřichov a areál na Špičáku.

Kromě sjezdového lyžování, nabízí místí hory také jeden z nejkvalitnějších areálů pro běžkaře Jizerská magistrála. Trasy různé obtížnosti jsou skvěle upraveny a velice bezpečné i pro nesportovce. Pro ty sportovnější typy je zde jedna velice lákavá možnost. Totiž změřit své síly na tratích kde se jezdí slavný závod Jizerská 50. Nedaleko od pensionu, u hotelu ACHÁT 200m od pensionu postaven nový lyžařský vlek

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete