Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension Milli - Sušice

Sušice

Asi 100 m od sušického náměstí ve starodávné Kostelní ulici se nachází Pension Milli. Disponuje sedmi útulnými pokoji se sprchou a WC na pokoji.Na každém pokoji je také telefon a televize s možností přijímání satelitního vysílání. V budově pensionu je lékařská ordinace, která může být samozřejmě využívána hosty.V recepci je k disposici internet a trezor na cennosti.Samozřejmostí je bezplatné WIFI…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Kostelní 71, Sušice
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Klatovy
Obec
Sušice

Fotogalerie k článku

Asi 100 m od sušického náměstí ve starodávné Kostelní ulici se nachází Pension Milli. Disponuje sedmi útulnými pokoji se sprchou a WC na pokoji.Na každém pokoji je také telefon a televize s možností přijímání satelitního vysílání. V budově pensionu je lékařská ordinace, která může být samozřejmě využívána hosty.V recepci je k disposici internet a trezor na cennosti.Samozřejmostí je bezplatné WIFI připojení k internetu na pokojích.Poslušní domácí mazlíčci jsou vítáni.

Popis okolí

Penzion je situován tak, že jste prakticky v centru města v klidné čtvrti a nemáte to daleko ani do lesoparku Luh.Zde můžete najít sportovní vyžití na stadionu, tenisových kurtech,nebo se jen procházet při zlatonosné řece Otavě.

Tipy na výlet po okolí

Lokalita je velmi vyhledávaná cykloturisty na výlety po Šumavě.Je možné sjednání služeb: zájezdy, půjčení kol, vodní turistika atd.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete