Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension Pod Skalkou - Český Krumlov

Český Krumlov

Klidný rodinný penzion kousek od historického centra Českého Krumlova. Veškeré pokoje jsou komfortně vybaveny. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, ve všech pokojích je TV + Satelit a možnost připojení na internet Wifi. Většina pokojů má terasu nebo balkon. Apartmány jsou vybaveny kuchyní s ledničkou a oddělenou ložnicí. Jeden apartmán má k dispozici vanu. Na zahradě je venkovní kry…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Pod Skalkou 536, Český Krumlov
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Český Krumlov

Fotogalerie k článku

Klidný rodinný penzion kousek od historického centra Českého Krumlova. Veškeré pokoje jsou komfortně vybaveny. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, ve všech pokojích je TV + Satelit a možnost připojení na internet Wifi. Většina pokojů má terasu nebo balkon. Apartmány jsou vybaveny kuchyní s ledničkou a oddělenou ložnicí. Jeden apartmán má k dispozici vanu. Na zahradě je venkovní krytý bazén, který můžete využít do podzimu - použití zdarma. Milovníci grilovaného jídla mohou posedět na zahradě a využít gril - použití zdarma.

Možnosti stravování

Snídaně jsou podávány ve společenské místnosti, kde můžete v průběhu dne posedět.

Popis okolí

Pension Pod Skalkou", se nachází 5 minut od historického centra Č. Krumlova, stejně tak i od autobusového nádraží.

Tipy na výlet po okolí

Historické jádro Českého Krumlova se zámkem zapsaného na seznamu UNESCO. Kláštery ve Zlaté Koruně a Vyšším brodě, hrad Rožmberk, Kleť.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete