Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension Rebelka - Vysoké nad Jizerou

Vysoké nad Jizerou

Rodinný pension Rebelka nabízí příjemné ubytování v centru obce Vysoké nad Jizerou – Krkonoše, které je oblíbeným střediskem zimních sportů a letní turistiky. Pension Rebelka má kapacitu 55 lůžek a je vhodný pro malé i velké skupiny, firemní akce, oslavy, školy v přírodě a lyžařské výcviky.Ubytování se nachází v I. a II. poschodí. V roce 2010 proběhla rekonstrukce I. patra, které nyní d…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Věnceslava Metelky 66, Vysoké nad Jizerou
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Semily
Obec
Vysoké nad Jizerou

Fotogalerie k článku

Rodinný pension Rebelka nabízí příjemné ubytování v centru obce Vysoké nad Jizerou – Krkonoše, které je oblíbeným střediskem zimních sportů a letní turistiky. Pension Rebelka má kapacitu 55 lůžek a je vhodný pro malé i velké skupiny, firemní akce, oslavy, školy v přírodě a lyžařské výcviky.

Ubytování se nachází v I. a II. poschodí. V roce 2010 proběhla rekonstrukce I. patra, které nyní disponuje 9 útulnými pokoji s vlastním sociálním zařízením o kapacitě 32 lůžek. II. patro nabízí levnější turistické ubytování s 9 pokoji o kapacitě 23 lůžek. V přízemních prostorách se nachází 2 prostorné místnosti. Jedna je vybavena velkým barem a příjemným posezením, které slouží pouze pro ubytované hosty tzv. společenská místnost, kde je umístěn velký LCD televizor, kulečník, fotbálek, šipky. Druhá místnost má mnohostranné využití jak pro hosty, tak pro různé akce dle domluvy. V přízemí je také umístěn dětský koutek. Pension je velmi prostorný, takže není problém uskladnit vaše lyže, kola, motocykly, či jinou Vaši zábavu. Milovníci rychlých motorů si zde také přijdou na své v naší půjčovně čtyřkolek- léto a sněžných skútrů- zima. Novinkou pro letošní rok je možnost pobytu s dietním stravováním tzv. krabičková dieta. U nás se vážně nudit nebudete.

Možnosti stravování

Stravování je nabízeno po domluvě formou snídaně- švedský stůl, polopenze nebo plné penze, popřípadě i svačinek včetně pitného režimu. Jídla připravujeme v nejmodernějším konvektomatu firmy Rational, který umožňuje vařit zdravě, téměř bez tuků, ztráty minerálních látek a vitamínů. Novinkou pro letošní rok je možnost pobytu s dietním stravováním tzv. krabičková dieta Dieta pro Tebe. O ty, kteří neholdují dietnímu stravování, je připravena výborná česká kuchyně. Po dohodě jsme schopni zajistit ruzné akce- oslavy, firemní akce, večírky,apod.

Popis okolí

Vysoké nad Jizerou se nachází v nadmořské výšce 703 m.n.m a je to nejvýše položené město v České republice má statut města a léta už je přezdíváno jako Městečko nejkrásnější zimy. V blízkosti pensionu najdete dva skiareály Větrov a Šachty, které mimo jiné nabízejí mnoho zajímavých služeb, jak pro Vás i Vaše ratolesti- lyžařské školy, snowtubing, apod. Kdo naopak holduje běžeckému lyžování, je pro něho připraven běžecký okruh nebo nespočet kilometrů běžeckých tras Krkonoše, Jizerské hory. V létě můžete využít krásné okolí pro cyklistiku nebo pro pěší turistiku.

Tipy na výlet po okolí

Vysoké nad Jizerou - vlastivědné muzeum, koupaliště, tenisový kurt, bowling, rozhledna Skiareál Větrov Skiareál Rejdice Skiareál Šachty - sjezdové lyžování, snowtubbing Skiareál Horní Domky - Rokytnice nad Jizerou, čtyřsedačková lanovka s nejdelšími sjezdovkami v České republice Zřícenina hradu Nístějka, Dykova skála Vrchlabí v létě možnost vyhlídkových letů nad Krkonošemi Bozkovské jeskyně - Bozkov u Semil Rozhledny - Štěpánka, Kozákov, Černá Studnice Navarov - zřícenina hradu a zámek Paseky nad Jizerou - sjezdovky, turistika, muzeum Harrachov - Mumlavské vodopády, skokanské můstky, muzeum skla Riegrova naučná stezka Semily - Železný Brod Český ráj - vzdálenost 30-50 km Liberec - 40 km, Ještěd, aquapark Babylon

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

17.08.2024 - 17.08.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme na sobotu 17. srpna 2024 do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy, které…

Sváteční auto moto farmářské a bleš…

28.10.2024 - 28.10.2024
Obec Tuhaň na Semilsku…

Akce s více než 45letou tradicí, dříve známá pod názvem - ,,burza Chuchelna,,. Nyní v obci Tuhaň na Semilsku, rodná…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete