Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension ROSSINI - Františkovy Lázně

Františkovy Lázně

Penzion Rossini leží v klidné části města - 300 m od centra. Poskytujeme komfort ***hotelu s atmosférou klidného rodinného penzionu. Penzion má 9 příjemně zařízených pokojů, každý s vlastní koupelnou nebo sprchou, WC, SAT-TV, bezdrátové připojení k internetu zdarma, radio, chladničkou, 2 pokoje mají balkon. Káva a čaj je pro naše hosty po celý pobyt zdarma. V penzionu provádíme thajské masáže, ce…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Lidická 5, Františkovy Lázně
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Cheb
Obec
Františkovy Lázně

Fotogalerie k článku

Penzion Rossini leží v klidné části města - 300 m od centra. Poskytujeme komfort ***hotelu s atmosférou klidného rodinného penzionu. Penzion má 9 příjemně zařízených pokojů, každý s vlastní koupelnou nebo sprchou, WC, SAT-TV, bezdrátové připojení k internetu zdarma, radio, chladničkou, 2 pokoje mají balkon. Káva a čaj je pro naše hosty po celý pobyt zdarma. V penzionu provádíme thajské masáže, celotělové masáže, pedikuru, manikuru, kosmetiku. Lázeňské procedury zajistíme v blízkém lázeňském domě - cca 150 m - . Pro hosty penzionu Rossini poskytuje tento lázeňský dům 15 % slevu z cen procedur.

Možnosti stravování

Příjemné posezení nabízí hostům penzionu společenská místnost s krbem, která je zároveň jídelnou, kde se podávají snídaně formou buffetu. V letním období mohou hosté penzionu využít i zahradní terasu s možností slunění, odpočinku a večerního grilování.

Popis okolí

Lze navštívit jedinečnou přírodní rezervaci Soos s množstvím bahenních sopek nebo nejmladší sopku ve střední Evropě - Komorní Hůrku. Cílem dalších výletů může být hrad Seeberg, hrad Vildštejn ve Skalné a hrad v Chebu a zejména symbol chebského náměstí - Špalíček tvořený 11 domy. Velkou pozoruhodností je také vzácný románský relikviář svatého Maura, uložený na bečovském zámku, Metternichovy sbírky na zámku Kynžvart, unikátní exempláře středověkých rukopisů v klášteře Teplá nebo hrad Loket ležící na skalním masivu nad řekou Ohře. Zajímavým výletem mohou být i blízké Karlovy Vary a Mariánské Lázně.

Tipy na výlet po okolí

V bezprostřední blízkosti penzionu se nachází krásný, velký areál pro děti - skluzavky, kolotoče, houpačky, hřiště, pískoviště - tenisové kurty - zajistíme kvalifikovaného trenéra i sparing partnera. Obstaráme pro vás vstupenky se slevou do Aquafora Františkovy Lázně - 4 vnitřní a 3 venkovní bazény - a fitcentra i s tělocvičnou pro skupiny, minigolf. Golfové hřiště - 18 jamek - je vzdáleno 6 km. Zajistíme projížďky na koních. V okolí Františkových Lázních bylo vybudováno několik km cyklostezek - možnost půjčení jízdních kol. Možnost koupání v nedalekém jezeře Amerika a Jadran.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

HERDEK G4 - Znáte z TV! 2024 - Cheb

19.04.2024 - 19.04.2024
Františkánské nám 30/1,…

HERecky Duchaprostý Experiment v Klubu G4

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete