Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension Schaumannův Dvůr - Karlovice

Karlovice

Rekreační středisko - Penzionu Schaumannův Dvůr se nachází v obci Karlovice ve vzdálenosti cca. 5 km od podhorského městečka Vrbno pod Pradědem. Středisko je vybaveno hotelovými pokoji s vlastním sociálním zařízením, TV, lednicí a varnou konvicí některé s vlastním kuchyňským koutem . V reálu je k dispozici - letní bazén, tenisový kurt víceúčelové hřiště , dětský koutek, dětské hřiště, letní teras…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Karlovice 231, Karlovice
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Bruntál
Obec
Karlovice

Fotogalerie k článku

Rekreační středisko - Penzionu Schaumannův Dvůr se nachází v obci Karlovice ve vzdálenosti cca. 5 km od podhorského městečka Vrbno pod Pradědem. Středisko je vybaveno hotelovými pokoji s vlastním sociálním zařízením, TV, lednicí a varnou konvicí některé s vlastním kuchyňským koutem . V reálu je k dispozici - letní bazén, tenisový kurt víceúčelové hřiště , dětský koutek, dětské hřiště, letní terasa, sauna, kulečník, stolní fotbal, elektronické šipky, stolní tenis. Středisko nabízí ideální dovolenou a odpočinek od městského shonu hlavně pro rodiny s dětmi.

Možnosti stravování

Středisko nabízí celoročně rozšířené kontinentální snídaně v ceně ubytování. V hlavní budově je umístěn prodejní automat na teplé nápoje, cukrovinky, chlazené zboží a nápoje. V letních měsících je přímo na terase střediska k dispozici občerstvení s točeným pivem. V létě se také jednou týdně v odpoledních hodinách griluje. Restaurace jsou od střediska vzdálena 5 a 10 minut chůze. Obchod je od pensionu 12 minut chůze. Večeře polopenze se zajišťují v termínech 15.6 - 15.9 a 27.12 - 02.01 a jsou jednotné.Snídaně se podávají v době 8.00 – 9.30 hodin a večeře se vydávají v 17.30 - 18.30 hodin. Pro hromadné akce se zajišťuje stravování celoročně po předběžné dohodě.

Popis okolí

Rekreační středisko - Penzionu Schaumannův Dvůr se nachází na pokraji chráněné krajinné oblasti Hrubého Jeseníku v oblasti s nejčistším vzduchem v České republice. Penzion je umístěn v klidném prostředí u lesa v obci Karlovice ve vzdálenosti cca. 5 km od podhorského městečka Vrbno pod Pradědem.

Tipy na výlet po okolí

Bazén s lehátky a nočním osvětlením Tenisový kurt s umělým povrchem a nočním osvětlením využití také jako víceúčelové hřiště Pro děti dětské hřiště s posezením pro dospělé Letní terasa s občerstvením s točeným pivem Klubovna se stolním tenisem a elektronickými šipkami a stolním fotbalem Sauna V okolí Krytý bazén a lázeňské prameny Karlova Studánka Mořské oko - zatopený lom pěší tůra Prohlídka soukromé sklářské huti TOMI ve Vrbně pod Pradědem Prohlídka sklárny Jakub ve Vrbně pod Pradědem možnost nákupu replik historického skla Polské jezera - celodenní výlet s nmožností vodních sportů Lázně Karlova Studánka - léčebné prameny Masarykova stezka - pěší tůra Přírodní rezervace v okolí Pradědu 1492 m. n. m, vysílač vysoký 145 m Údolí Bílé Opavy - největší vodopády v České republice Lázně Jeseník Prissnitzovy lázně - celodenní výlet Jeskyně Na Pomezí a Na Špičáku Zámky: Bruntál, Jánský Vrch, Velké Losiny vše ve vzdálenosti 15-40 km Přečerpávací vodní elektrárna - Dlouhé Stráně Motokáry - Bruntál, Valšov Muzea: Karlovice, hornické - Zlaté hory, Veteránů - Česká ves, papírenské - Velké Losiny, Vincenze Prissnitze - Lázně Jeseník

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Bru…

08.08.2024 - 08.08.2024
Náměstí Míru

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Bruntále.

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Krn…

15.08.2024 - 15.08.2024
Krnov

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Krnova.

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Rým…

22.08.2024 - 22.08.2024
Náměstí Míru

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Rýmařově.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Bru…

12.09.2024 - 12.09.2024
Náměstí Míru

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Bruntále.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete