Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension Slunečnice - Špindlerův Mlýn

Špindlerův Mlýn

Pension se nachází v jednom z nejmalebnějších údolí Krkonoš Svatý Petr, ve výšce 870 m nad mořem v blízkosti nejznámějšího lyžařského areálu Svatý Petr. Je ideálním výchozím místem jak pro letní turistiku, tak i pro zimní sporty.Pension Slunečnice nabízí ubytování ve dvoulůžkových, čtyřlůžkových pokojích. Ve většině pokojů jsou k dispozici přistýlky. K dispozici jsou dětské postýlky. Pokoje jsou …

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Pension se nachází v jednom z nejmalebnějších údolí Krkonoš Svatý Petr, ve výšce 870 m nad mořem v blízkosti nejznámějšího lyžařského areálu Svatý Petr. Je ideálním výchozím místem jak pro letní turistiku, tak i pro zimní sporty.

Pension Slunečnice nabízí ubytování ve dvoulůžkových, čtyřlůžkových pokojích. Ve většině pokojů jsou k dispozici přistýlky. K dispozici jsou dětské postýlky. Pokoje jsou vybaveny komfortním nábytkem z přírodního dřeva. Velikost pokojů je od 22 m2 do 45 m2.

Ve většině pokojů je nádherný výhled do údolí Svatého Petra. Každý den se pokoje uklízí a mění se ručníky. Všechny pokoje jsou nekuřácké. Pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou, WC a fénem, telefonem a TV se satelitním příjmem. Ve všech pokojích je připojení k internetu přes WiFi zdarma.

Po lyžovačce a nebo po celodenní tůře je možné do sytosti relaxovat ve Wellnes centru, ve kterém je parní kabina, sauna, masažní sprchy a nahřátý whirlpool. Vše v jedné místnosti v naprostém soukromí. V pensionu je pobyt zvířat zakázán.

K pensionu vede příjezdová cesta, která je udržovaná i v zimním období. Pro hosty je zde k dispozici kamerou hlídané parkoviště.

Možnosti stravování

Pension nabízí příjemné posezení ve stylové restauraci, kde najdete nejen rozmanitou nabídku specialit naší i světové kuchyně, ale také široký výběr míchaných nápojů a rozmanitou nabídku vín. Kapacita 51 míst. Náročný den lze tak zakončit příjemným posezením. Rádi připravíme raut, gril-party, nebo pečení selátka po celý rok atd. Na Vaše přání můžeme připravit svatební hostiny, rodinné oslavy, obchodní semináře, firemní večírky a jiné. Snídaně se zde podávají formou švédských stolů. V restauraci se můžete zdarma připojit k internetu přes Wi-Fi.

Popis okolí

Vidět je na Luční horu, Kozí hřbety a lyžařský areál Svatý Petr, který se nachází v blízkosti Pensionu a je nejznámějším lyžařským areálem v České Republice. Dostupnost areálu ocení v zimním období zejména sjezdoví lyžaři. Pro běžkaře jsou připraveny udržované běžecké lyžařské stopy. K dopravě do lyžařských areálů Svatý Petr, Medvědín a dalším místům ve Špindlerově Mlýně lze využít Skibus, který jezdí v zimě zdarma a jeho zastávka se nachází 150m od Pensionu.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

TrutnOFF Open Air Festival 2024

22.08.2024 - 25.08.2024
Na bojišti

TrutnOFF ke čtyřicetinám a na Den vrabců vybubnoval orla letošního setkání. Krále alternativního rocku, kultovní The…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete