Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension Střehom - Dolní Bousov

Dolní Bousov

Hospodářská usedlost z konce 18. století po kompletní rekonstrukci. Nachází se na břehu rybníka s vlastním vstupem do vody. K dispozici je pět pokojů. Jeden pokoj s vlastním sociálním zařízením, terasou a výhledem na rybník, čtyři pokoje se společnou, moderně vybavenou koupelnou se sprchovým koutem, vanou a dvěma umyvadly. Dvě samostatná WC. Společenská místnost s krbem a výhledem do zahrady a na…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Střehom 16, Dolní Bousov
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Mladá Boleslav
Obec
Dolní Bousov

Fotogalerie k článku

Hospodářská usedlost z konce 18. století po kompletní rekonstrukci. Nachází se na břehu rybníka s vlastním vstupem do vody. K dispozici je pět pokojů. Jeden pokoj s vlastním sociálním zařízením, terasou a výhledem na rybník, čtyři pokoje se společnou, moderně vybavenou koupelnou se sprchovým koutem, vanou a dvěma umyvadly. Dvě samostatná WC. Společenská místnost s krbem a výhledem do zahrady a na rybník. Základní kuchyňka je součástí společenské místnosti. Pokoje jsou vybaveny válendami a lůžkovinami. Na pokojích není dovoleno kouření.Společná kuchyňka má k dispozici lednici, mikrovlnnou troubu a varnou konvici.

Možnosti stravování

Vlastní, k dispozici kuchyňka.

Popis okolí

Vesnička Střehom je přímo na cyklistické stezce Českým Rájem a na rozcestí několika značených turistických stezek. Nejoblíbenější procházka je údolím Plakánek na hrad Kost, který je vzdálen jen 3 km od pensionu.

Tipy na výlet po okolí

Výborné prostředí na procházky lesem, jízdu na kolech, koupáni v rybníku nebo vyjížďky na hrady a zámky v Českém Ráji. 5 km od městečka Sobotky a zámku Humprecht. Možnost vyjížďky kočárem po Českém Ráji.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Tomáš Vaněk a Monika Sommerová - Ko…

31.05.2024 - 31.05.2024
Mnichovo Hradiště

Koncert dvou muzikálových hvězd Tomáše Vaňka a Moniky Sommerové k roku české hudby 2024 nabídne repertoár klasických…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete