Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension Švihovský dvůr - Švihov

Švihov

Nově zrekonstruovaný objekt s vyhlídkou na nedaleký vodní hrad a první kopce Pošumaví, stojí na malebném náměstí vedle novogotické radnice. V penzionu je možnost ubytování ve dvou, tří a čtyř lůžkových pokojích s televizí, vlastní koupelnou a WC. Rodiny uvítají rodinné apartmá s kuchyní a veškerým vybavením. Nedaleký vodní hrad a zdejší příroda nabízí kulturní a sportovní vyžití, ale i odpočinek …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Náměstí E. Beneše 200, Švihov
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Klatovy
Obec
Švihov

Fotogalerie k článku

Nově zrekonstruovaný objekt s vyhlídkou na nedaleký vodní hrad a první kopce Pošumaví, stojí na malebném náměstí vedle novogotické radnice. V penzionu je možnost ubytování ve dvou, tří a čtyř lůžkových pokojích s televizí, vlastní koupelnou a WC. Rodiny uvítají rodinné apartmá s kuchyní a veškerým vybavením. Nedaleký vodní hrad a zdejší příroda nabízí kulturní a sportovní vyžití, ale i odpočinek a relaxaci. V celém objektu je možné připojení k internetu.Ve volném čase možnost hraní stolního fotbalu, stolního tenisu, ruských kuželek nebo velkých keramických šachů. V objektu se nachází také sauna. V blízkosti penzionu je možné zapůjčení kol, nachází se zde dětské hřiště a hřiště na tenis.

Možnosti stravování

V objektu se nachází restaurace. V letním období možnost posezení v klidném prostředí zahradní terasy. Přítelská posezení, srazy, školení a slavnostní hostiny je možno uspořádat v odděleném salonku. Možnost stravování zájezdů na objednávku. Restaurace nabízí hotová jídla, jídla na objednávku, 14 druhů italské pizzy, moučníky a široký výběr nápojů.

Popis okolí

Penzion je umístěn v historické části města Švihov, přibližně 150 m od vodního hradu. Kolem penzionu prochází naučná stezka Švihov a okolí.

Tipy na výlet po okolí

Vodní hrad Švihov, zámek Červené Poříčí, zámek Chudenice, rozhledna Bolfánek a Americká zahrada v Chudenicích, Město Klatovy, pravěké hradiště Tuhošť, naučná stezka Švihov a okolí, muzeum keramiky Koloveč, pohádková země a hrad Troškov Mlázovy, poutní stezka ke kostelu sv. Bartoloměje v Běšinech, skanzen Chanovice, horský synagoga Hartmanice, muzeum a synagoga ve Kdyni, zámek Hozažďovice atd.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete