Statistika našeho portálu

  • 102 279 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension u Jezu

Klášterec nad Ohří

Ubytování na pravém břehu řeky Ohře s výhledem na zámek a zámecký park Klášterec nad Ohří

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Rašovice 75, Klášterec nad Ohří
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Chomutov
Obec
Klášterec nad Ohří

Fotogalerie k článku

Vybavení

Wifi
Lednička
Kávovar
Ručníky
Sprchový kout
Terasa
Gril
Společenská místnost
Kuchyňka
Parkování
Povlečení
TV s plochou obrazovkou
Toaletní papír

Popis ubytování

Nabízíme ubytování v krásném přírodním prostředí u řeky Ohře s výhledem na zámek se zámeckým parkem.  Ubytovat se můžete ve 12 dvoulůžkových či 2 čtyřlůžkových apartmánech s vlastním sociálním zařízením a lednicí. Každý pokoj má svůj přímý vstup na venkovní terasu. Dále můžete využívat vybavenou kuchyňku, společenskou místnost s krbem, venkovní posezení s grilem a výhledem na řeku.

Přímo v areálu můžete využít paintball nebo zapůjčení lodí i s dopravou na nástupní místa proti proudu řeky.

Místo je vhodné i pro ubytování na pracovních cestách do blízké průmyslové zóny Verne ve Vernéřově a elektrárny Prunéřov.

 

 

Možnosti stravování

Možnost objednání snídaně za 150,-Kč/osoba 

Popis okolí

Pension je uprotřed nerušené přírody, jednou stranou lemován řekou a druhou lukami. Objekt je celý oplocen. Z hlavní terasy je výhled situován na jez a zámecký park, pokoje mají každý svůj vlastní vstup na terásku s posezením a zahradu s výhledem na pastvinu s koňmi a čapí hnízdo. 

Tipy na výlet po okolí

V okolí Klášterce najdete nespočet turistických cest i cyklostezek, nabízí se Vám možnost rybařit, houbařit, provozovat myslivost (v blízkosti obora), v létě rodinné koupání v místním Aquaparku, v zimě zimní sporty - lyžování a běžkařské tratě - na Klínovci a Měděnci. V okolí také mnoho kulturních památek - Původně renesanční zámek ležící na levém břehu řeky Ohře, romanticky upravený ve stylu anglické pseudogotiky, obklopený rozsáhlým anglickým parkem, na který navazuje lázeňský areál Kyselka s minerálními prameny. Památková zóna ve středu starého Klášterce nad Ohří. Sala Terrena - Raně barokní jednopatrový letohrádek s terasou a arkádovou chodbou. Kostel Nejsvětější Trojice.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete