Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension U kapličky - Český Krumlov

Český Krumlov

Pension U kapličky, pohled z parku Pension U kapličky, pohled ze silnice Pension se nalézá v rekonstruovaném malebném středověkém domě neobvyklého půdorysu s kapliččkou v průčelí. Objekt stojí samostatně na kraji městského parku poblíž kaple sv. Martina, se kterou byl, dle pověsti, spojen tajnou chodbou, patří k historickému jádru města a je vzdálen 5 minut chůze od náměstí. Pension nabízí perfe…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Linecká 60, Český Krumlov
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Český Krumlov

Fotogalerie k článku

Pension U kapličky, pohled z parku Pension U kapličky, pohled ze silnice Pension se nalézá v rekonstruovaném malebném středověkém domě neobvyklého půdorysu s kapliččkou v průčelí. Objekt stojí samostatně na kraji městského parku poblíž kaple sv. Martina, se kterou byl, dle pověsti, spojen tajnou chodbou, patří k historickému jádru města a je vzdálen 5 minut chůze od náměstí. Pension nabízí perfektní ubytování se vším pohodlím, s rozmanitou a bohatou snídaní podávanou na pokoji a s parkováním přímo u domu. K dispozici 2 apartmány: Nekuřácké apartmá pro 2 osoby, druhé pro 2 - 5 osob, obě sprchový kout, umyvadlo, wc, vysoušeč vlasů, barevná televize, radiobudík, lednice, rychlovarná konvice.

Popis okolí

Bezprostřední blízkost parku s protékající řekou Vltavou nabízí návštěvníkům pensionu klidné posezení pod krásnými letitými stromy v sousedství historického středu Českého Krumlova.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete