Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension U Kozičky - Teplice

Teplice

Dům je umístěn na okraji Zámeckého parku v těsném sousedství hlavní lázeňské budovy Beethoven. Z oken penzionu se naskýtá jedinečný výhled na Ptačí schody, komplex zámeckých budov, kostelů a lázní. Díky své poloze poskytuje ideální propojení možnosti relaxace v zámeckém parku či lázních s vycházkami do centra města, vzdáleného necelých 300 metrů. S ohledem na fakt že dům stojí samostatně na leten…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Rooseveltova 262, Teplice
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Teplice
Obec
Teplice

Fotogalerie k článku

Dům je umístěn na okraji Zámeckého parku v těsném sousedství hlavní lázeňské budovy Beethoven. Z oken penzionu se naskýtá jedinečný výhled na Ptačí schody, komplex zámeckých budov, kostelů a lázní. Díky své poloze poskytuje ideální propojení možnosti relaxace v zámeckém parku či lázních s vycházkami do centra města, vzdáleného necelých 300 metrů. S ohledem na fakt že dům stojí samostatně na letenském svahu budete oproštěni od ruchu velkých lázeňských a hotelových komplexů. Nabízíme celkem 15 pokojů, odpovídajících standardu ***. Pokoje jsou prostorné, standardně vybavené televizory se satelitním příjmem, internetem WiFi, trezorem, fénem a telefonem. Tyto služby jsou zahrnuty v ceně ubytování včetně neomezeného internetu. V apartmánech je chladnička a prostorná kuchyňská linka, dávající hostům možnost vlastního stravování. Pokoje jsou dále vybaveny koupelnou s toaletou, umyvadlem, vanou a bidetem.

Možnosti stravování

Mezinárodní kuchyň,ryby, steaky, stylová restaurace s kapacitou 40 míst, prostorná terasa s kapacitou až 100 míst a nádherným výhledem na historické centrum Teplic.

Popis okolí

Teplice a blízké okolí nabízejí zajímavou architekturu empírových i secesních staveb, mnoho přírodních i historických pozoruhodností. Historické centrum velmi přitažlivé pro návštěvníky tvoří okolí Zámeckého náměstí, na kterém se nachází sochařský skvost v podobě morového sloupu od Matyáše B. Brauna z roku 1718. Je lemováno budovami katolického a pravoslavného kostela a komplexem zámeckých budov, zahrnujícím i zbytky původního benediktinského kláštera z poloviny 12. Století. Ze zámeckého komplexu vejdeme do rozsáhlého zámeckého parku obklopujícího horní a dolní zámecký rybník.

Tipy na výlet po okolí

Výborné podmínky pro sport a turistiku poskytují okolní Krušné hory a České středohoří. Vodní nádrže s velmi čistou vodou nabídnou příjemné prostředí pro letní rekreaci, horský terén se sjezdovkami různé obtížnosti a upravované běžecké trasy poskytnou vyžití zimním rekreantům. Neobvyklé výhledy z Doubravského vrchu, z Bořně, z Milešovky nebo z Komáří vížky se sedačkovou lanovkou patří k opravdovým zážitkům.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete