Statistika našeho portálu

  • 103 278 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension U Lyžaře

Jihlava

Ubytování nabízíme v sedmnácti dvoulůžkových pokojích. Jedenáct pokojů je mezonetových s možností přistýlky v horním podlaží. Ke každému pokoji náleží koupelna se sprchovým koutem a WC. Hosté mají na pokojích dále k dispozici LCD TV a bezplatné připojení k internetu Wi-Fi. Všechny pokoje jsou nekuřácké. - více Pokoj pro invalidní nebo špatně pohyblivé osoby je umístěn v přízemí budovy a je přístu…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Hybrálec 37, Jihlava
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Kraj Vysočina
Okres
Jihlava
Obec
Jihlava

Fotogalerie k článku

Ubytování nabízíme v sedmnácti dvoulůžkových pokojích. Jedenáct pokojů je mezonetových s možností přistýlky v horním podlaží. Ke každému pokoji náleží koupelna se sprchovým koutem a WC. Hosté mají na pokojích dále k dispozici LCD TV a bezplatné připojení k internetu Wi-Fi. Všechny pokoje jsou nekuřácké. - více Pokoj pro invalidní nebo špatně pohyblivé osoby je umístěn v přízemí budovy a je přístupný ze dvora. Parkoviště monitorované kamerou se nachází přímo před restaurací. Hosté penzionu mohou zaparkovat své auto také ve dvoře nebo na zahradě. Kola a motocykly je možné zamknout v garáži. Všechny tyto služby nabízíme zdarma.

Možnosti stravování

Restaurace U Lyžaře nabízí ve třech na sebe navazujících prostorech celkovou kapacitu 100 míst. Pro romantické posezení při svíčkách doporučujeme nekuřáckou místnost pod klenbami. V prostoru před barem mají hosté možnost sledovat sportovní přenosy ze SAT televizí na velkoplošné LCD obrazovce. Jedná se o jediné místo uvnitř celé budovy, kde je dovoleno kouření. Sál s kapacitou 60-70 míst je vhodný pro větší oslavy, hudební a taneční akce a díky projektoru také pro různá školení a semináře. Jedná se o nekuřácký prostor, jehož příjemnou atmosféru dotváří krb, trámový strop a přímý vstup na zahradu. Naši kuchaři pro vás připraví především poctivá jídla tradiční české kuchyně. Sledujeme ale i moderní mezinárodní trendy – lehké pokrmy jako jsou saláty, ryby nebo steaky. Nezapomínáme ani na vegetariány. V nábídce nápojů najdete pivo z jihlavského a plzeňského pivovaru. Ti, kteří dávají přednost vínu, si určitě vyberou z kvalitních vín naší vinotéky. Restaurace přijímá stravenky Gastro Pass a Ticket Restaurant.

Popis okolí

Restaurace U Lyžaře stojí přímo u zastávky Zborná rozcestí, odkud se autobusovou linkou č. 5 MHD dostanete během 15 minut do centra Jihlavy. V těsné blízkosti objektu začínají běžecké stopy pro lyžování, dále zde vede hornická naučná stezka. Cca 500 m od penzionu je vzdálen ski areál Šacberk.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Snow Film Fest 2024 - Jihlava

12.11.2024 - 12.11.2024
Kino Dukla

Letošní třináctý ročník filmového festivalu Snow Film Fest přináší pořádnou nadílku těch nejlepších světových a českých…

Podzimní slavnost v zoo Jihlava 2024

28.10.2024 - 28.10.2024
Březinovy sady 5642/10,…

Podzimně vyzdobená zoo vás přivítá zajímavým programem a ukázkami, jak si naše zvířata užívají dýní. Zároveň budeme z…

Pivní fest 2025 - Telč

12.07.2025 - 13.07.2025
Telč

Uložte si datum do kalendářů!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete