Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension U Ševců - Žihobce

Žihobce

Ubytování v rodinném pensionu na romantické šumavské samotě. Pension nabízí v současnosti 3 vytápěné pokoje, dva třílůžkové a jeden dvoulůžkový. Do třílůžkových je po dohodě možná přistýlka.Moderní koupelna a sociální zařízení je společné.Hostům je dále k dispozici společenská místnost vybavená kuchyňskou linkou,širokoúhlým LCD televizorem se satelitním příjmem včetně nadstandardních placených pr…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Kadešice/46, Žihobce
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Klatovy
Obec
Žihobce

Fotogalerie k článku

Ubytování v rodinném pensionu na romantické šumavské samotě. Pension nabízí v současnosti 3 vytápěné pokoje, dva třílůžkové a jeden dvoulůžkový. Do třílůžkových je po dohodě možná přistýlka.Moderní koupelna a sociální zařízení je společné.Hostům je dále k dispozici společenská místnost vybavená kuchyňskou linkou,širokoúhlým LCD televizorem se satelitním příjmem včetně nadstandardních placených programů,domácím kinem a robustními krbovými kamny.

Možnosti stravování

Po dohodě možnost snídaní příp. dovozu obědů.

Popis okolí

Blízké okolí pensionu je doslova houbařským rájem. Pro jarní, letní i podzimní výlety slouží v blízké i šírokém okolí velké množství zajímavých turistických tras, které ocení milovníci přírody. Šumavské lesy jsou v podzimních měsících rájem pro houbaře. V cca 5km vzdálených Nezdicich je možné v zimních měsících využívat lyžařský vlek Poma dlouhý cca 500m,nebo můžete naštívit moderní zimní areál s umělým zasněžováním a večerním lyžování v Kašperských horách - vzdálenost 10 km. Další sjezdovka je v 10 km vzdálené obci Javorník. Pro náročné je nedaleko (22km) známé šumavské zimní středisko Churáňov. V letních měsících je hezké koupaliště v Sušici nebo v nedalekých Žihobcích, kde jsou také tenisové kurty,ty se nacházejí také v blízkých Dražovicích. Rovněž je třeba zmínit 20 km vzdálené 9-jamkové akademické golfové hřiště v obci Úbislav, kam mají naši hosté přístup za velmi výhodných podmínek.

Tipy na výlet po okolí

Kašperské Hory, Čenkova Pila - soutok řek Vydra a Křemelná, Turnerova chata, Antýgl, Modrava, Kvilda, Horská Kvilda, Srní, Šumavské slatě a jezera, rozhledny Javorník, Poledník.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete