Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension u Václava - Janov

Janov

Pension U Václava se nachází na území národního parku "Českého Švýcarska" a poskytuje ideální podmínky ke strávení rodinné dovolené v malebné přírodě.Nabízíme příjemný pobyt ve stylově zařízených pokojích v různém provedení. Z některých je dokonce krásný výhled na Pravčickou bránu. K dispozici jsou i dva bungalovy, každý pro dvě osoby s možností přistýlky. Pension je vyhledáv…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Janov 226, Janov
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Děčín
Obec
Janov

Fotogalerie k článku

Pension U Václava se nachází na území národního parku "Českého Švýcarska" a poskytuje ideální podmínky ke strávení rodinné dovolené v malebné přírodě.

Nabízíme příjemný pobyt ve stylově zařízených pokojích v různém provedení. Z některých je dokonce krásný výhled na Pravčickou bránu. K dispozici jsou i dva bungalovy, každý pro dvě osoby s možností přistýlky. Pension je vyhledávaným místem pro ničím nerušený odpočinek. Je zde velká zahrada, uzavřené parkoviště, ohniště a venkovní stolní tenis. Pokud budete mít chuť, můžete si půjčit míč na kopanou nebo si zahrát badmington.

Tipy na výlet po okolí

Atraktivní poloha nabízí celoročně nepřeberné možnosti výletů do blízkého i vzdáleného okolí (Pravčická brána, Tichá a Divoká soutěska, Růžovský vrch, Dolský mlýn, Belvedér, skalní hrad Šaunštejn apod.).

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den v růžovém Děčín 2024 - Děčín

15.06.2024 - 15.06.2024
Děčín

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice.

Královský košt Děčín 2024

17.08.2024 - 17.08.2024
Na pěší zóně pod…

Největší pultová degustace českých a moravských vín

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete