Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension U Vlčků - Úlice

Úlice

Pěkné ubytování v klidném prostředí nedaleko Hracholuské přehrady s možností sportovního vyžití - tenis, golf, cykloturistika, vodní lyžování, rybaření, houbaření, apod.UbytováníKapacita pensionu je 8 dvoulůžkových pokojů + přistýlky pro děti. Pokoje jsou vybaveny sprchou WC, TV a sat. Součástí našeho pensionu je i bezbariérový pokoj s příslušenstvím (koupelna, WC, TV, sat.).Dále nabízíme ubytová…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
čp. 29, Hracholusky 33033, Úlice
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Plzeň-sever
Obec
Úlice

Fotogalerie k článku

Pěkné ubytování v klidném prostředí nedaleko Hracholuské přehrady s možností sportovního vyžití - tenis, golf, cykloturistika, vodní lyžování, rybaření, houbaření, apod.

Ubytování

Kapacita pensionu je 8 dvoulůžkových pokojů + přistýlky pro děti. Pokoje jsou vybaveny sprchou WC, TV a sat. Součástí našeho pensionu je i bezbariérový pokoj s příslušenstvím (koupelna, WC, TV, sat.).

Dále nabízíme ubytování ve stylové chatě se dvěma pokoji a kapacitou max. 6 osob. Našim návštěvníkům nabízíme možnost využití bazénu.

Možnosti stravování

V naší restauraci s kapacitou 30 míst, nabízíme chutná jídla naší i světové kuchyně. Restaurace je otevřena v období červenec - srpen od 11,00 do 23,00 hodin a v ostatních měsících od 1. 4. do 30. 9. od 18,00 do 23,00 hodin. Dále je pro Vás připravena letní terasa s kapacitou 80 míst s krbem a možností grilování.

Snídaně pro ubytované hosty je zajištěna od 07,30 do 09,30 hodin.

Popis okolí

Našim návštěvníkům doporučujeme výlety na zříceniny hradů Buben a Gutštejn, klášter Teplá a Kladruby, nebo návštěvu velice zajímavého pivovarského muzea v Plzni, či historického podzemí a dalších zajímavých kulturních a historických památek. Mladé návštěvníky zajisté velice potěší návštěva zoologické a botanické zahrady v Plzni.

Uzavřené parkoviště v objektu penzionu je pro ubytované hosty a návštěvníky restaurace zdarma. Příjezd vlakem - stanice Plešnice, vzdálená cca 1,5 km.

200 m pod pensionem se nachází malá pláž a cca 1 km velká pláž. Z pláže je možné uskutečnit také výlety na parníku, jehož trasa je v délce cca 20 km. Pro milovníky motorového i bezmotorového létání můžeme zajistit vyhlídkové lety na letišti v Plešnici (cca 2,5 km od našeho pensionu).

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete