Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension Vega - Vítkovice

Vítkovice

Hotel je vybaven dvou až čtyřlůžkovými pokoji a pětilůžkovými pokoji apartmánového typu, každý pokoj má vlastní sociální zařízení, TV + SAT, prostor pro úschovu sportovních potřeb. V letním období je samozřejmostí úschovna kol. V letních měsících slouží pro hotelové hosty vytápěný bazén, letní terasa, dětské hřiště prolézačky, skluzavka, houpačky a pískoviště. Pro děti je nová atrakce vodění na k…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Dolní Mísečky/145, Vítkovice
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Semily
Obec
Vítkovice

Fotogalerie k článku

Hotel je vybaven dvou až čtyřlůžkovými pokoji a pětilůžkovými pokoji apartmánového typu, každý pokoj má vlastní sociální zařízení, TV + SAT, prostor pro úschovu sportovních potřeb. V letním období je samozřejmostí úschovna kol. V letních měsících slouží pro hotelové hosty vytápěný bazén, letní terasa, dětské hřiště prolézačky, skluzavka, houpačky a pískoviště. Pro děti je nová atrakce vodění na koni. Dále hotel nabízí saunu, biliárd, šipky, stolní fotbálek, solárium, klubovnu pro posezení. WiFi připojení k internetu v celém objektu.

Možnosti stravování

Pro stravování a nebo jen občerstvení je připravena stylová hotelová restaurace s velkým výběrem alko a nealko nápojů, cukrovinek a zmrzliny, studené i teplé kuchyně, minutkové kuchyně, stravování formou polopenze, snídaně rozšířená kontinentální, večeře v létě jednotné vícechodové menu, v zimě výběrem za dvou hlavních jídel.

Popis okolí

Hotel se nachází na Dolních Mísečkách 200m od skiareálu Špidlerův Mlýn - Horní Mísečky, v klidné části části obce přímo u lesa, je dobře dostupný po zpevněné komunikaci i v zimě se standartní výbavou vozu pro jízdu do hor, v případě nutnosti je dále kdyspozici zdarma centrální parkoviště u hlavní silnice a možnost využití hotelové dopravy hostů a zavazadel do hotelu, u hotelu je parkoviště zdarma. Hotelový hosté mohou využít i nepravidelné dopravy ke konečným stanicím vleků zpět lze dojet na lyžích nebo je možno využít Skibusu jezdícím po hlavní silnici. V celém objektu hotelu je samozřejmě volně k dispozici bezdrátový neomezený internet.

Tipy na výlet po okolí

V létě vlastní bazén, dětské hřiště, plácek pro různé sporty, půjčovna sportovního vybavení, v zimě - 200m od hotelu je skareál Špindelrův Mlýn - Horní Mísečky, přímo nad hotelem je menší vlek, 200m od hotelu jsou nástupy na závodní běžecké okruhy různé obtížnosti a délky uměle zasněžovány, dále nástupy na všechny vrcholové výstupy dosažitelné v této oblasti, v létě množství cykloturistických tras, turistických tras a mnoho námětů jen tak pro procházky v lese, od srpna ideální houbařský ráj přímo za hotelem. Díky poloze hotelu stranou od komunikací je jeho okolí neskutečně klidnou zónou a balzámem na nervy.Nově vyjížďky na koních nebo v povozu .

Výlety

  • pramen LABE, Labská bouda, Špindlerův Mlýn, Jilemnice,Vrchlabí

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

21.04.2024 - 21.04.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme na Neděli 21. dubna 2024 do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy.

Hypnotizér v Turnově | duben 2024

25.04.2024 - 25.04.2024
Trávnice 670, Turnov

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

SVÁTEČNÍ auto moto farmářské a bleš…

08.05.2024 - 08.05.2024
Obec Tuhaň na Semilsku…

Akce s více než 45letou tradicí, dříve známá pod názvem - ,,burza Chuchelna,,. Nyní v obci Tuhaň na Semilsku, rodná…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete