Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension Vodotrysk - Český Krumlov

Český Krumlov

Téměř 200 let starý dům, postavený rodem Schwarzenbergů.Penzion Vodotrysk se nachází v městské památkové rezervaci,přesto však obklopen přírodou, vzdálen pouhých 10 minutpěší chůze od centra města Český Krumlov.Našim hostům nabízíme 26 lůžek v pokojích s koupelnou,WC, internetovou přípojkou, TV se satelitem, a ledničkou. Součástí objektu je vlastní uzamykatelné parkoviště a dětské hřiště.Rádi Vám…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Chvalšinská 214, Český Krumlov
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Český Krumlov

Fotogalerie k článku

Téměř 200 let starý dům, postavený rodem Schwarzenbergů.Penzion Vodotrysk se nachází v městské památkové rezervaci,přesto však obklopen přírodou, vzdálen pouhých 10 minutpěší chůze od centra města Český Krumlov.Našim hostům nabízíme 26 lůžek v pokojích s koupelnou,WC, internetovou přípojkou, TV se satelitem, a ledničkou. Součástí objektu je vlastní uzamykatelné parkoviště a dětské hřiště.Rádi Vám nabídneme náš pensionke konání rodinných oslav nebo školení.

Možnosti stravování

Snídaně jsou podávány formou bufetu ,nejbližší restaurace je vzdálena 300m .

Popis okolí

Nacházíme se v klidné ,okrajové části města ,nedaleko zámecké zahrady.

Tipy na výlet po okolí

Grafitové muzeum 400m,tenisové centrum 500 m, krytý plavecký bazén 600 m, sportovní hala 700 m, zimní stadion 900 m,bowling 1 km, cyklotrasa 200, 1km zámecká zahrada s otáčivým hledištěm ,kanoistika a rafting na řece Vltavě,25km lyžařské centrum Lipno ,dále ve městě naleznete mnoho zajímavých muzeí např. muzeum útrpného práva či voskových figurín.Zámek Hluboká nebo klášter ve Vyšším Brodě.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete