Statistika našeho portálu

  • 102 230 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Pension WEST - Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Nově zrekonstruovaný penzion se nachází v klidné okrajové části Mariánských Lázní. K dispozici jsou čtyři dvoulůžkové apartmány s možností přistýlky a dva dvoulůžkové podkrovní pokoje. Apartmány mají vlastní koupelnu s vanou nebo sprchovým koutem, WC a televizi. Podkrovní pokoje mají vlastní TV a společnou koupelnu se sprchovým koutem a WC. Dále je zde kompletně vybavená kuchyňka se sporákem, mik…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Ke Kasárnům 189, Mariánské Lázně
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Cheb
Obec
Mariánské Lázně

Fotogalerie k článku

Nově zrekonstruovaný penzion se nachází v klidné okrajové části Mariánských Lázní. K dispozici jsou čtyři dvoulůžkové apartmány s možností přistýlky a dva dvoulůžkové podkrovní pokoje. Apartmány mají vlastní koupelnu s vanou nebo sprchovým koutem, WC a televizi. Podkrovní pokoje mají vlastní TV a společnou koupelnu se sprchovým koutem a WC. Dále je zde kompletně vybavená kuchyňka se sporákem, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí a lednicí přístupná 24 hodin denně, bar, sauna pro čtyři osoby s bazénkem a garáže.

Možnosti stravování

Možnost přípravy kontinentálních snídaní.

Popis okolí

Na území města vyvěrá na čtyřicet pramenů a každý je svým složením specifický. Ze stavebních památek musíme zmínit skutečný skvost mezi většinou neoklasicistními budovami města - lázeňskou kolonádu z roku 1889. Bezesporu největší turistickou atrakcí města je Zpívající fontána, která se poprvé rozezněla 30.4.1986. Zejména rodiny s dětmi určitě nalákáme na návštěvu Miniaturparku, který je umístěný nad městem poblíž horní stanice kabinové lanovky. Můžete v něm obdivovat přesné kopie známých staveb nebo dopravních prostředků.

Tipy na výlet po okolí

Lesy v okolí Mariánských Lázní skrývají řadu památných míst a vyhlídek, které se postupně obnovují. K nejznámějším patří například Rozhledna Hamelika, Mescéryho vyhlídka, Bedřichův kámen, Karlův kříž, Amáliino odpočívadlo nebo Vyhlídka Karola. Milovníkům přírody můžeme doporučit také výlet za hranice města - do necelých deset kilometrů vzdálené osady Kladská, jejíž dominantou je Lovecký zámeček. V jehož těsném sousedství se nachází národní přírodní rezervace Kladské rašeliny, jejíž částí prochází bezbariérová naučná stezka Kladská, dlouhá asi 1,5 kilometru. Při svých vycházkách nebo vyjížďkách zde určitě naleznete velké množství odpočinkových míst i míst kde se rádi pozastavíte.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete