Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzilon Pod zvonem - Plánice

Plánice

Penzion v nejmenší české vesnici, v těsné blízkosti nádherného barokního poutního kostela. Penzion poskytuje naprosté soukromí i komfort, všechny pokoje se sprchou a WC, lednicí, v létě k dispozici bazén, zapůjčení kol, venkovní grilování, posezení v zahradním altánku, tenisový kurt. Celoročně sauna, vířivka. Parkoviště pod uzamčením. Na přání připravíme romantický víkend - večeře při svíčkách, k…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Nicov 49, Plánice
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Klatovy
Obec
Plánice

Fotogalerie k článku

Penzion v nejmenší české vesnici, v těsné blízkosti nádherného barokního poutního kostela. Penzion poskytuje naprosté soukromí i komfort, všechny pokoje se sprchou a WC, lednicí, v létě k dispozici bazén, zapůjčení kol, venkovní grilování, posezení v zahradním altánku, tenisový kurt. Celoročně sauna, vířivka. Parkoviště pod uzamčením. Na přání připravíme romantický víkend - večeře při svíčkách, koupel pro dva.

Možnosti stravování

V ceně ubytování snídaně - bufet. Večeře výběrem z jídelního lístku, po domluvě možno cokoliv, v sezoně výborná zvěřina nebo třeba borůvkové knedlíky.

Popis okolí

Ideální místo pro ty, kteří hledají klid a pohodu. V blízkosti lesy, cyklostezky. Možnost přírodního koupání v Hnačovském rybníku cca 2 km, při cestě do Plánice 1,5 km unikátní léčivý pramen.

Tipy na výlet po okolí

Klatovy, rozhledna Svatobor u Sušice, Nepomuk a zámek Zelená hora, Horažďovice, Nalžovské Hory, Kašperské Hory.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete