Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion 103 - Železná Ruda

Železná Ruda

Hledáte výhodné ubytování na Šumavě? Vyzkoušejte klidný penzion v turistickém centru Železná Ruda. Ubytování za výhodné ceny v osmi pokojích 7 dvoulůžkových pokojů a 1 čtyřlůžkový pokoj, všechny s možností přistýlky s cenou již od 150,- za noc. Parkování přímo u penzionu 6 míst, osvětleno. Společná kuchyň, lednice pro každý pokoj. K dispozici je zařízený sklípek a venkovní posezení. Úschova lyží …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Sportovní 103, Železná Ruda
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Klatovy
Obec
Železná Ruda

Fotogalerie k článku

Hledáte výhodné ubytování na Šumavě? Vyzkoušejte klidný penzion v turistickém centru Železná Ruda. Ubytování za výhodné ceny v osmi pokojích 7 dvoulůžkových pokojů a 1 čtyřlůžkový pokoj, všechny s možností přistýlky s cenou již od 150,- za noc. Parkování přímo u penzionu 6 míst, osvětleno. Společná kuchyň, lednice pro každý pokoj. K dispozici je zařízený sklípek a venkovní posezení. Úschova lyží a kol přímo v budově.

Možnosti stravování

Penzion je vybaven společnou jídelnou s kuchyní, ve které jsou lednice, dvě varné desky, pečící trouba, mikrovlná trouba, rychlovarné konvice atd. V této kuchyni si můžete sami připravovat snídaně, obědy či večeře. Nákup potravin a surovin pro vaření je možný ve 200 m vzdáleném obchodě Spar, který má otevřeno od pondělí až do neděle. Pro ty, kteří nechtějí trávit čas přípravou jídel či preferují stravování v restauracích, je v blízkosti několik možností s pestrým výběrem jídel i cenových úrovní.

Popis okolí

Umístění penzionu je přímo v centru Železné Rudy a přitom je zachováno klidné prostředí. Krásná příroda, vynikající základna pro výlety po celé Šumavě včetně německé části šumavského pohoří, lyžování, turistika, cykloturistika, golf, koupání. Od penzionu je vzdálen asi 300 m Konzum a Interspar s drogerií, papírnictvím a sportovním oblečením. V Železné Rudě je velké množství barů, hospůdek, cukráren a útulných kavárniček pro odpočinek po náročném dni.

Tipy na výlet po okolí

V okolí Železné Rudy si lze vychutnat aktivní odpočinek, ale i relax. Lyžařské areály a lyžování na Šumavě - 25 km sjezdových tratí, lyžařský areál Špičák, nejprudší svah v Čechách Šance, snowpark, 5 sjezdovek, lanovka, vleky. Lyžařský areál Velký Javor Gross Arber - Mont Blanc Bavorského lesa, sjezdovka světového poháru. Běžecké trasy - 100 km běžeckých stop pro nadšené běžkaře. Turistika - jezera ledovcového původu, jediný vodopád na Šumavě Bílá Strž, rozhledna Pancíř, vrchol Velkého Ostrého, Velký Javor. Koupání - aquapark v blízkém Lamu. Historické památky, kostely, kaple, muzeua.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete