Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion 555 - Polička

Polička

Nabízíme Vám komfortní ubytování v moderních pokojích několika stylů a pestrou škálu služeb. Při provozu našeho penzionu klademe velký důraz na používání takových zařízení a technologií, které využívají obnovitelné zdroje energií a zatěžují životní prostředí co nejméně.Lobby Bar - možnost rezervace pro uzavřená jednání, školení, porady, oslavy, …, TV, SAT, MMP, projekční plátno, Wi-Fi.…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Vrchlického 16, Polička
Oblast
Severovýchod
Kraj
Pardubický kraj
Okres
Svitavy
Obec
Polička

Fotogalerie k článku

Nabízíme Vám komfortní ubytování v moderních pokojích několika stylů a pestrou škálu služeb. Při provozu našeho penzionu klademe velký důraz na používání takových zařízení a technologií, které využívají obnovitelné zdroje energií a zatěžují životní prostředí co nejméně.
Lobby Bar - možnost rezervace pro uzavřená jednání, školení, porady, oslavy, …, TV, SAT, MMP, projekční plátno, Wi-Fi.
Je možné zprostředkovat návštěvu vinného sklípku. Dle dohody na objednávku, pro 13 – 15 osob, bohatá nabídka vín a sektů, degustace vín, pochoutky k vínu, ... Další nabídkou je infrasauna - revoluce v oblasti saunování a péči o tělo - stop bolestem a fyzické a psychické únavě. Internetové připojení,půjčovna kol.

Možnosti stravování

Snídaně - od 7:00 do 11 hod., v ceně pokoje, bohatá nabídka, možnost individuální objednávky při check-in (vegetariánská snídaně, donáška na pokoj, balíček na cestu, ...)

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Svitavský vandr 2024 - Svitavy

22.06.2024 - 22.06.2024
Chata Rosnička

Přidejte se ke konání prvního ročníku turistické akce Svitavský vandr!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete