Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion a restaurace Dvorce - Třeboň

Třeboň

Penzion Dvorce najdete v klidné části Třeboně, uprostřed půvabné krajiny Jižních Čech.V okamžiku se stane vaším druhým domovem a  oblíbeným místem kam se budete rádi vracet.Dvorce jsou ideálním místem pro rodinnou dovolenou, společná setkání přátel, chvíle odpočinku ve dvou. Budou vaším startem i cílem při výletech po nádherném okolí.  Penzion je vhodný pro rekreaci, vyjížďky na kolech, možnost z…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Dvorce 50, Třeboň
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Jindřichův Hradec
Obec
Třeboň

Fotogalerie k článku

Video

Penzion Dvorce najdete v klidné části Třeboně, uprostřed půvabné krajiny Jižních Čech.

V okamžiku se stane vaším druhým domovem a  oblíbeným místem kam se budete rádi vracet.

Dvorce jsou ideálním místem pro rodinnou dovolenou, společná setkání přátel, chvíle odpočinku ve dvou. Budou vaším startem i cílem při výletech po nádherném okolí.  Penzion je vhodný pro rekreaci, vyjížďky na kolech, možnost zajištění vyhlídkových letů.

Nabízíme prostory pro školení, jednání a společenská setkání. Díky našim zkušenostem jsme schopni zorganizovat vše od programu, pohoštění až po potřebné zázemí.

Rezervovat pobyt

Možnosti stravování

Najdete u nás restauraci, kde vaříme domácí kuchyni. Velkou část surovin si pěstujeme sami a nabízíme i vlastní BIO hovězí maso. Ale máme i svou drůbež, ryby, zeleninu a ovoce. Chystáme po celý rok domácí limonády a čaje.

Můžete si u nás objednat i letní grilování, vše potřebné Vám připravíme. Skvělé je posnídat na břehu rybníka v naší pergole.

Připravujeme také svatební hostiny, coffebreaky a další formy pohoštění.

Popis okolí

V okolí najdete krásné cesty pro pěší procházky nebo jízdu na kole. Okouzlí vás malebné jihočeské rybníky, nedaleká Třeboň i krásné lesy.

Tipy na výlet po okolí

Skvělé místo pro cyklovýlety do okolí. Jsme vybaveni stojany na kola, ale k dispozici je i uzamykatelná kolárna a základní vybavení k opravě a umytí kol. Zapůjčíme mapy, doporučíme trasy.

Rovněž ideální pro pěší výlety do okolí. Na dosah známé výletní cíle, jako je Třeboň, Jindřichův Hradec, České Budějovice, Telč, Hluboká nad Vltavou, Český Krumlov, Dačice, Nové Hrady, Slavonice, Holašovice a další.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete