Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion a restaurace Tadeášovy domky - Hajnice

Hajnice

Penzion a restaurace Tadeášovy domky se nachází ve Východočeském kraji, nedaleko bývalého okresního města Trutnov, na půli cesty mezi Krkonošemi a známou Zoologickou zahradou s vyhlášeným SAFARI ve Dvoře Králové nad Labem. Všechny pokoje jsou plně klimatizovány. Na každém je kompletní sociální zařízení – sprchový kout, WC, barevná televize se satelitem. Ze všech pokojů je nádherný výhle…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Hajnice 115, Hajnice
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Hajnice

Fotogalerie k článku

Penzion a restaurace Tadeášovy domky se nachází ve Východočeském kraji, nedaleko bývalého okresního města Trutnov, na půli cesty mezi Krkonošemi a známou Zoologickou zahradou s vyhlášeným SAFARI ve Dvoře Králové nad Labem. Všechny pokoje jsou plně klimatizovány. Na každém je kompletní sociální zařízení – sprchový kout, WC, barevná televize se satelitem. Ze všech pokojů je nádherný výhled na nedaleké hory! Kapacita penzionu je 9 pokojů.

Možnosti stravování

Stylová restaurace vám nabízí příjemné prostředí pro dobrý oběd či večeři se svými blízkými, přáteli nebo obchodními partnery. Jídelní lístek nabízí speciality české kuchyně, kuchyně mezinárodní i speciality našeho podniku (pečená kachna, husa, grilované koleno, speciality na lávových kamenech). Kapacita restaurace je 130 míst.

Popis okolí

vou výhodnou polohou nabízí svým návštěvníkům celoroční vyžití v blízkém okolí – Zoologická zahrada SAFARI je vzdálena cca 12km a k nejbližšímu lyžařskému vleku je to 10km. V okolí penzionu a restaurace Tadeášovy domky můžete také navštívit barokní zámek Kuks a přilehlý Betlém, Hrad Pecka, vojenskou pevnost v Josefově u Jaroměře, Babičino údolí u České Skalice, lázně Velichovky, hory Krkonoše s nejvyšší horou Sněžkou, Krkonošský národní park, Teplicko-adršpašské skály, Golfový resort Nová Amerika a další.

Tipy na výlet po okolí

* Barokní zámek Kuks a jeho Betlém * ZOO Safari * Nejvyšší české hory Krkonoše * jednu ze dvou kamenných přehrad na Labi - Těšňovská přehrada * Adršpašské skály * Hrad Pecka * Lázně Velichovky * Golf areál Nová Amerika * Katakomby v Jaroměři * Vyhlídkové lety na Krkonoše * Rybaření u nádrže Rozkoš

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér ve Dvoře Králové | květe…

29.05.2024 - 29.05.2024
náměstí Václava Hanky…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Den v růžovém Trutnov 2024

07.06.2024 - 07.06.2024
HOSTINEC DVORAČKA –…

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Ochutnejte speciality na grilu.

Trautenberkova 13 2024 - Malá Úpa

09.06.2024 - 09.06.2024
Malá Úpa

Z dětství asi nemáte k Trautenberkovi vybudovaný právě vřelý vztah, my vám ale ukážeme, že spojení s touto legendou…

4. Pochod pro hospic 2024 - Špindle…

22.06.2024 - 22.06.2024
Špindlerův Mlýn

Srdečně Vás zveme na 4. Pochod pro hospic, jehož cílem je podpořit službu domácí hospicové péče a současně ukázat…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete