Statistika našeho portálu

  • 102 241 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Agáta - Žďár

Žďár

V nabídce penzionu ležícího v Českém ráji jsou 2, 3 a 4 lůžkové pokoje. Všechny jsou vybaveny WC, sprchou a televizí. Kapacita 22-25 lůžek. K dispozici je kompletně vybavená kuchyňka navazující na společenskou místnost s billiardem a SAT TV. Součástí penzionu je velká zahrada, kde naleznete: oplocenou parkovací plochu zdarma, volejbalové hřiště, basketbalový koš, bazén, dětský koutek s pískoviště…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Žďár u Mnichova Hradiště 15, Žďár
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Mladá Boleslav
Obec
Žďár

Fotogalerie k článku

V nabídce penzionu ležícího v Českém ráji jsou 2, 3 a 4 lůžkové pokoje. Všechny jsou vybaveny WC, sprchou a televizí. Kapacita 22-25 lůžek. K dispozici je kompletně vybavená kuchyňka navazující na společenskou místnost s billiardem a SAT TV. Součástí penzionu je velká zahrada, kde naleznete: oplocenou parkovací plochu zdarma, volejbalové hřiště, basketbalový koš, bazén, dětský koutek s pískovištěm a ohniště. V penzionu je také možnost zapůjčení sportovních potřeb. Wifi internet.

Možnosti stravování

Je možno objednat si pobyt se snídaní. Obědy a večeře doporučujeme ve vedlejší restauraci nebo v některé ze tří dalších restaurací jenž jsou vzdáleny 2-3km.

Popis okolí

Penzion se nachází v srdci Českého ráje, nedaleko měst Turnov a Jičín. Hned vedle penzionu je restaurace a cukrárna. V okruhu 5 km se nacházejí 4 větší rybníky, které mohou využít plavci, vodáci a také rybáři.

Tipy na výlet po okolí

Trosky, Kost, zámek Sychrov, zámek Hrubý Rohozec, Prachovské skály, rozledny Kozákov a Mužský.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Tomáš Vaněk a Monika Sommerová - Ko…

31.05.2024 - 31.05.2024
Mnichovo Hradiště

Koncert dvou muzikálových hvězd Tomáše Vaňka a Moniky Sommerové k roku české hudby 2024 nabídne repertoár klasických…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete