Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion AJa - Kdyně

Kdyně

Dovolte, abychom vám představili možnost ubytování ve městě Kdyni, v nádherném městečku. V penzionu AJa se může ubytovat i několik rodin, všechny podrobnosti o penzionu se dozvíte v rubrice O Penzionu. Penzion má nerušený soukromý vchod ze dvora, kde je možné zaparkovat několik vozů.Samotný penzion se nachází jen několik metrů od náměstí a taky několik kroků od kina. Uvnitř penzionu jsou 4 nově v…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Americká/304, Kdyně
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Domažlice
Obec
Kdyně

Fotogalerie k článku

Dovolte, abychom vám představili možnost ubytování ve městě Kdyni, v nádherném městečku. V penzionu AJa se může ubytovat i několik rodin, všechny podrobnosti o penzionu se dozvíte v rubrice O Penzionu. Penzion má nerušený soukromý vchod ze dvora, kde je možné zaparkovat několik vozů.Samotný penzion se nachází jen několik metrů od náměstí a taky několik kroků od kina. Uvnitř penzionu jsou 4 nově vybudované pokoje. Každý pokoj je dvoulůžkový s možností přistýlky. Pokoje jsou moderně vybavené, se sociálním zařízením a TV.Pokoje jsou dostatečně velké a prosvětlené, okna jsou situována do ulice, která je velice tichá.Každý pokoj má k dispozici vlastní koupelnu a WC, která odpovídají všem požadavkům a nárokům klientů.

Možnosti stravování

V okolí penzionu jsou umístěny 4 restaurace s možností výběru hotových jídel i minutek.Další varianta je vlastní kuchyně. Uvnitř penzionu je i větší kuchyňka (malá kuchyně), je možnost si zde uvařit vlastní jídlo. Zde nechybí mikrovlná trouba, rychlovarná konvice, lednice s mrazákem a samozřejmě základní nádobí, sklenice, hrnečky a příbory.

Tipy na výlet po okolí

V okolí je toho hodně k vidění. Do centra Chodska, do Domažlic, je to jen 10 km. Stejně tak jsou zde hodně rozšířené cyklistické stezky a kousek dál pak i možnost lyžování, ale to až když je zima.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete