Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Alenka - Špindlerův Mlýn

Špindlerův Mlýn

Horský penzion Alenka s restaurací nabízí ubytování v 7 dvoulůžkových pokojích. Ideální výchozí místo na výlety, v zimě bydlíte přímo na sjezdovce s možností dojezdu na Medvědín a Mísečky. Pokoje jsou s příslušenstvím /WC, sprcha/ a možností přistýlek, TV-SAT, rádio, trezor, fén.V zimním období při zhoršené sjízdnosti zajišťujeme dopravu od údolního parkoviště vlastním terénním automobilem. Od au…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Horský penzion Alenka s restaurací nabízí ubytování v 7 dvoulůžkových pokojích. Ideální výchozí místo na výlety, v zimě bydlíte přímo na sjezdovce s možností dojezdu na Medvědín a Mísečky. Pokoje jsou s příslušenstvím /WC, sprcha/ a možností přistýlek, TV-SAT, rádio, trezor, fén.

V zimním období při zhoršené sjízdnosti zajišťujeme dopravu od údolního parkoviště vlastním terénním automobilem. Od autobusové zastávky "Labská" je penzion vzdálen přibližně 700 metrů.

Parkování je celoročně před penzionem, v zimě je silnice sjízdná se řetězy.

Možnosti stravování

Stravování v restauraci, kapacita 45 hostů s barem, kamny a slunnou terasou, možnost grilování. Můžete posedět u ohně nebo ve srubu.

Popis okolí

Penzion Alenka se nachází na sjezdovce Labská v nadmořské výšce  860 m, na svahu nad přehradou na Labi. Do centra Špindlerova Mlýna lze dojít pěšky lesní cestou, příjemnou procházkou necelé 2 km.

Tipy na výlet po okolí

Penzion Alenka  nabízí aktivity pro rodiny s dětmi, pro odpočinkovou či sportovní dovolenou, stejně tak pro firemní nebo rodinné akce. Ve vzdálenosti 400 m lze využít krytý bazén, saunu, masáže, tenisový kurt, posilovnu, minigolf a billiard, půjčovnu horských kol, skútrů, lyží a snowboardů.Lyžařská škola nedaleko. Zimní aktivity:/strong Penzion Alenka se nachází přímo na sjezdovce s 1800 m dlouhou třísedačkovou lanovkou, poblíž je vlek pro rekreační lyžaře,děti s možností nočního lyžování. Do skiareálu Svatý Petr a Medvědín zajišťuje dopravu skibus. Z Medvědína je možný dojezd na lyžích přímo k penzionu. Upravované běžecké tratě jsou vzdáleny 200 m od penzionu a vedou např. na Benecko či Horní Mísečky. Letní aktivity: pěší turistika, ideální výchozí místo k poznávání Krkonoš mj. k prameni Labe či na Sněžku, výborné cyklistické terény. Výlety autem: ZOO Dvůr Králové, Adršpašsko Teplické skály, Bozkovské jeskyně, Harrachov, zámek Kuks - s výlety vám poradíme

Mapa

Zajímavé akce v okolí

4. Pochod pro hospic 2024 - Špindle…

22.06.2024 - 22.06.2024
Špindlerův Mlýn

Srdečně Vás zveme na 4. Pochod pro hospic, jehož cílem je podpořit službu domácí hospicové péče a současně ukázat…

Hypnotizér ve Dvoře Králové | květe…

29.05.2024 - 29.05.2024
náměstí Václava Hanky…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Den v růžovém Trutnov 2024

07.06.2024 - 07.06.2024
HOSTINEC DVORAČKA –…

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Ochutnejte speciality na grilu.

Trautenberkova 13 2024 - Malá Úpa

09.06.2024 - 09.06.2024
Malá Úpa

Z dětství asi nemáte k Trautenberkovi vybudovaný právě vřelý vztah, my vám ale ukážeme, že spojení s touto legendou…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete