Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Amerika - Havířov

Havířov

PENZION má 9 nových pokojů z toho jeden bezbarierový. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a LCD TV se satelitním přijmem. Pro Vaše pohodlí jsme připravili kvalitní postele s lamelovými rošty a pohodlnou matrací. K dispozici máte jednolůžkový pokoj, dvoulůžkové pokoje, některé s přístýlkami i velké apartmá s oddělenou ložnicí a ledničkou. Celková kapacita penzionu je 17 ubyto…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Padlých hrdinů 149/51, Havířov
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Karviná
Obec
Havířov

Fotogalerie k článku

PENZION má 9 nových pokojů z toho jeden bezbarierový. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a LCD TV se satelitním přijmem. Pro Vaše pohodlí jsme připravili kvalitní postele s lamelovými rošty a pohodlnou matrací. K dispozici máte jednolůžkový pokoj, dvoulůžkové pokoje, některé s přístýlkami i velké apartmá s oddělenou ložnicí a ledničkou. Celková kapacita penzionu je 17 ubytovaných + 8 přistýlek. Samozřejmostí je možnost zapůjčení dětské postýlky. Všechny pokoje jsou nekuřácké Součástí ubytování je i bohatá snídaně, podávaná v restauraci od 7 do 9 hodin.

Možnosti stravování

Součástí ubytování je i bohatá snídaně, podávaná v restauraci od 7 do 9 hodin.

Popis okolí

Hotel je umístěn na okraji vilové části zaručuje ubytovaným klidný spánek. Některé pokoje mají výhled na Beskydy a Lysou horu, některé na jabloňové sady. Zastávka MHD je vzdálena 50 m, do centra Havířova je to 3 km.Na Těrlickou přehradu je od nás asi 1 km, na Žermanickou přehradu 5 km. Všechna větší okolní města Ostrava, Karviná, Frýdek-Místek, Český Těšín jsou vzdálena 15 - 20 km. Během několika minut jste tedy na dálnici směr Praha nebo v Polsku.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete