Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Amos - Dolní Bečva

Dolní Bečva

Penzion Amos se nachází v obci Dolní Bečva okres Vsetín. Obec Dolní Bečva leží v chráněné krajinné oblasti Beskyd na úpatí hory Radhošť a je vzdálená od Rožnova pod Radhoštěm 4 km. V přízemí nachází restaurace s barem, společenská místnost s kulečníkem, jídelna, kuchyně a sociální zázemí. V prvním patře se nachází 9 ubytovacích pokojů s vlastním sociálním zařízením a barevnou televizí. Celková ub…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Dolní Bečva 229, Dolní Bečva
Oblast
Střední Morava
Kraj
Zlínský kraj
Okres
Vsetín
Obec
Dolní Bečva

Fotogalerie k článku

Penzion Amos se nachází v obci Dolní Bečva okres Vsetín. Obec Dolní Bečva leží v chráněné krajinné oblasti Beskyd na úpatí hory Radhošť a je vzdálená od Rožnova pod Radhoštěm 4 km. V přízemí nachází restaurace s barem, společenská místnost s kulečníkem, jídelna, kuchyně a sociální zázemí. V prvním patře se nachází 9 ubytovacích pokojů s vlastním sociálním zařízením a barevnou televizí. Celková ubytovací kapacita je 34 míst (bez přistýlek). V celém penzioně je zaveden bezdrátový internet (wifi), který je volně dostupný všem ubytovaným. Před penzionem můžete posedět v letní zahradě. Vedle penzionu je možnost parkování až pro cca 10 aut. V ceně ubytování je zahrnut rekreační poplatek a poplatek z ubytovací kapacity.

Možnosti stravování

Přímo v penzionu je možnost celodenního stravování.

Tipy na výlet po okolí

Valašská dědina - je hlavní turistickou atrakcí v Rožnově pod Radhoštěm. Dřevěné městečko sestává ze souborů dřevěných lidových staveb přenesených z valašského regionu do prostředí městského parku, Mlýnská dolina je soubor staveb technického charakteru a Valašská dědina zaujme životem našich předků včetně hospodářských zvířat. V místním amfiteátru se každoročně konají vystoupení národopisných souborů v rámci celoročního folklorního festivalu Valašský rok. Kostel všech svatých - zde mohou návštěvníci rozjímat a pozorovat nádherné umění našich předků zobrazené na svatých relikviích. Byl postaven v letech 1745-1764. Lázeňský dům - neodmyslitelná součást Rožnova, v minulosti zde byly klimatické lázně, v současnosti se zde nachází stylová restaurace. Unipar - ojedinělá výrobna dekorativních a parafinových svíček. Možnost exkurze do výroby. Hradisko – naučná stezka - historii města dnes připomíná zřícenina hradu Hradisko, který byl postaven v 2. pol. 14. století a při návštěvě Rožnova by jste neměli tuto památku opomenout – je zde naučná stezka se 3 okruhy a nádherným výhledem na město. Jezdecký areál hradisko - mohou využít všichni milovníci koní. Nabízí: Jízdu na poníku, jízdy na koni pro začátečníky i pokročilé, kurz jezdecké školy, krátkodobé a dlouhodobé ustájení koní, pronájem kryté jezdecké haly, klubovny nebo učebny, možnost pořádání kulturních, sportovních a společenských akcí. Rožnovská koupaliště - návštěvníci si mohou osvěžit tělo a sportovat ve venkovních koupalištích a krytém bazénu s tobogánem: Koupaliště v Campingu Rožnov, Letní koupaliště Rožnov, Krytý bazén s tobogánem.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Valašsko-Polanský Festiválek deskov…

02.08.2024 - 04.08.2024
Kulturní dům a okolí

Čtvrtý ročník Festiválku ve Valašské Polance proběhne první srpnový víkend. Jako každý předešlý rok se máte se na co…

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Val…

09.08.2024 - 09.08.2024
Náměstí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy ve Valašském Meziříčí.

Týden kultury na Valašsku láká na z…

21.08.2024 - 27.08.2024
Spa hotel Lanterna

Devět představení během sedmi letních dnů v cirkusovém šapitó, podvečery s živou hudbou i Rodinný den – takový bude…

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Val…

23.08.2024 - 23.08.2024
Náměstí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy ve Valašském Meziříčí.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete