Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Anička - Deštné v Orlických horách

Deštné v Orlických horách

Penzion Anička v Deštné v Orlických horách nabízí ubytování ve dvou a vícelůžkových pokojích, rodinných pokojích a apartmánech. Pokoje mají vlastní sociální zařízení, TV a WiFi připojení k internetu. Apartmány navíc disponují kuchyňkou a posezením.Stravování a společenský život probíhají v útulné jídelně s vlastní domácí kuchyní, která slouží též jako společenská místnost, vedle jídelny se nacház…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Deštné v Orlických horách 105, Deštné v Orlických horách
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Rychnov nad Kněžnou
Obec
Deštné v Orlických horách

Fotogalerie k článku

Penzion Anička v Deštné v Orlických horách nabízí ubytování ve dvou a vícelůžkových pokojích, rodinných pokojích a apartmánech. Pokoje mají vlastní sociální zařízení, TV a WiFi připojení k internetu. Apartmány navíc disponují kuchyňkou a posezením.

Stravování a společenský život probíhají v útulné jídelně s vlastní domácí kuchyní, která slouží též jako společenská místnost, vedle jídelny se nachází bar a dětský koutek. Pro děti organizujeme animační programy.

Penzion Anička disponuje vybavenou posilovnou s rotopedem, posilovacími stroji a žebřinami. Samozřejmostí je úschovna kol a lyží a parkování u objektu.

V letních měsících je k dispozici posezení s ohništěm, oplocené sportovní hřiště, bazének, dětské hřiště s prolézačkami a ohrada s kozičkami.

V zimě Orlické hory nabízí množství sjezdových a běžkařských tras.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den v růžovém na zámku 2024 - Doudl…

22.06.2024 - 22.06.2024
Doudleby nad Orlicí

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Premiéra na zámku.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete