Statistika našeho portálu

  • 102 013 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Apex - Kdyně

Kdyně

V Penzionu Apex Vám nabízíme kvalitní a příjemné ubytování v moderně zařízených pokojích a apartmánech. Naše pokoje jsou navrženy s ohledem na nejvyšší pohodlí a komfort pro naše hosty. V nabídce máme dva jednolůžkové, čtyři dvoulůžkové pokoje a dva apartmány s kapacitou až čtyř lůžek. Každý pokoj je vybaven veškerým nutným zařízením pro příjemný pobyt včetně vlastní koupelny s WC a sprchovým koutem. Všechny pokoje jsou světlé, prostorné a vkusně zařízené, abyste se u nás cítili jako doma.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Náměstí 10, Kdyně
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Domažlice
Obec
Kdyně
Telefon pro příjem rezervací:
+420 770 130 380
Telefon pro check-in:
+420 777 785 361
E-mail
penzion@apextextil.cz
Web
https://penzion.apextextil.cz

Fotogalerie k článku

Kromě toho každý z našich pokojů a apartmánů je vybaven moderní a prostornou koupelnou se sprchovým koutem, sociálním zařízením a LED televizí s možností sledování televizních programů. V celém objektu je také k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení, aby si naši hosté mohli vychutnat pohodlné a bezproblémové připojení k internetu.

V suterénu se nachází společenský sál vhodný k oslavám, přednáškám i školení. V roce 2008 byl objekt otevřen a kompletně nově zařízen a zrekonstruován.

Možnosti stravování

Hosté mohou volně využívat plně vybavenou kuchyň s troubou, varnou deskou, mikrovlnou troubou, varnou konvicí a ledničkou. Využít mohou také bezplatnou nabídku teplých nápojů - káva a čaj. Součástí kuchyňky je prostorná jídelna.

Popis okolí

Město Kdyně a okolí nabízí širokou škálu sportovních aktivit. V létě si můžete např. zaplavat a relaxova u krásného přírodního koupaliště Hájovna. V okolí jsou také skvělá místa pro sjezdové a běžecké lyžování v zimě. Dále zde pak nalezneme tenisové kurty, bowling, golf a mnoho dalších.

Tipy na výlet po okolí

V okolí penzionu je bezpočet malebných vesniček, hradů, zřícenin, zámků a muzeí a podobně. Jedna z nejvýznamnějších historických památek ve Kdyni je zřícenina hradu Rýzmberk, který dominuje obzoru nad městem.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete