Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Arosa - Růžová

Růžová

Penzion AROSA najdete v obci Růžová, jež leží severně od města Děčína v oblasti Národního parku České Švýcarsko, u hraničního přechodu Hřensko.Díky své poloze je obec Růžová ideálním místem pro aktivní dovolenou. Na své si zde přijdete pokud jste milovníci turistiky, cyklistiky, jízdy na koních, tenisu, golfu nebo relaxace. Pro uložení sportovního vybavení, kol a lyží je v penzionu vyhrazena samo…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Růžová 298, Růžová
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Děčín
Obec
Růžová
Telefon
E-mail
penzionarosa@seznam.cz

Fotogalerie k článku

Penzion AROSA najdete v obci Růžová, jež leží severně od města Děčína v oblasti Národního parku České Švýcarsko, u hraničního přechodu Hřensko.Díky své poloze je obec Růžová ideálním místem pro aktivní dovolenou. Na své si zde přijdete pokud jste milovníci turistiky, cyklistiky, jízdy na koních, tenisu, golfu nebo relaxace. Pro uložení sportovního vybavení, kol a lyží je v penzionu vyhrazena samostatná místnost.V přízemí penzionu AROSA naleznete společenskou místnost s barem, hernu, jídelnu a vybavenou kuchyň, ze které vyjdete přímo na terasu se zahradním grilem, kde můžete posedět s přáteli nebo odpočívat. Na terase je malé zahradní jezírko.V patře penzionu jsou pro Vás připraveny tři pokoje: zelený, modrý a vínový. Zelený pokoj je třílůžkový, modrý pokoj dvoulůžkový s možností přistýlky. Vínový prostorný mezonetový apartmán poskytuje v podkroví dvě lůžka a ve spodním pokoji 2x dvojlůžko.

Možnosti stravování

V penzionu je jídelna a vybavená kuchyň.

Popis okolí

Jelikož se nacházíte na hranicích NP České Švýcarsko nabízí se Vám možnost využít cyklostezky, kterými je národní park protkán. Další zajímavé a různě náročné trasy máme pro Vás připraveny v penzionu. Na své si přijde biker i cykloturista. Pokud rádi chodíte na výlety, jste na správném místě. Obec Růžová leží na hranicích NP České Švýcarsko, odtud vedou značené turistické trasy napříč NP.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Královský košt Děčín 2024

17.08.2024 - 17.08.2024
Na pěší zóně pod…

Největší pultová degustace českých a moravských vín

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete