Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion BAKARA - Libchavy

Libchavy

Nabízíme Vám příjemné ubytování v moderně laděných pokojích a apartmánech, vybavených novým zařízením. K dispozici jsou moderně vybavené 2 až 3 lůžkové pokoje, které jsou vybaveny koupelnou s masážní sprchou a WC. Dále nabízíme dvoulůžkové pokoje - apartmány s luxusní kuchyní, terasou, vlastním WC a koupelnou. Po dohodě lze pokoje opatřit přistýlkou. V ceně ubytování je bezplatné používání parkov…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Nabízíme Vám příjemné ubytování v moderně laděných pokojích a apartmánech, vybavených novým zařízením. K dispozici jsou moderně vybavené 2 až 3 lůžkové pokoje, které jsou vybaveny koupelnou s masážní sprchou a WC. Dále nabízíme dvoulůžkové pokoje - apartmány s luxusní kuchyní, terasou, vlastním WC a koupelnou. Po dohodě lze pokoje opatřit přistýlkou. V ceně ubytování je bezplatné používání parkoviště, možnost uschování kol atd.

Možnosti stravování

Celodenní stravování v nedaleké restauraci vzdálené 50 m. Možnost snídaní v penzionu.

Popis okolí

Penzion se nachází v těsné blízkosti okresního města Ustí nad Orlicí. Okolí je vhodné k pořádání cyklistických i pěších výletů do členitého a malebného okolí tohoto regionu. Možnost projížděk na koních v nedaleké jízdárně.

Tipy na výlet po okolí

Zdejší region nabízí široké možnosti k využití volného času. V okolí je zbudovano mnoho cyklistických tras, vhodných k pořádání cyklovýletů, ve zdejší jízdárně lze celoročně využít projížděk na koních, či si naplánovat výlet po zdejších zříceninách. V letních měsících je příjemné navštívit ústecký bazén, a v zimních měsících využívat nedaleký krytý plavecký bazén nebo 35 km vzdálené zimní středisko Říčky v Orlických horách. V neposlední řadě je zde také rozhledna s výhledem na celé Orlické podhůří a 25 km vzdálená Pastvinská přehrada. Příznivci bílého sportu můžou navštěvovat kvalitní tenisové hřiště, a nepřijdou zkrátka ani příznivci golfu. Nedaleko je totiž kvalitní golfové odpaliště, a golfový simulátor.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Úst…

27.08.2024 - 27.08.2024
Mírové náměstí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Ústí nad Orlicí.

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Úst…

24.09.2024 - 24.09.2024
Mírové náměstí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Ústí nad Orlicí.

Hypnotizér v Žamberku | září 2024

26.09.2024 - 26.09.2024
Nádražní 39, 564 01…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Úst…

22.10.2024 - 22.10.2024
Mírové náměstí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Ústí nad Orlicí.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete