Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Bašta - Srbská Kamenice

Srbská Kamenice

Penzion nabízí ubytování ve 2-4 lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím. Maximální kapacita 35 lůžek v 9 pokojích. Penzion má vlastní uzamčené parkoviště, terasu, restauraci s možností celodenního stravování a venkovní ohniště. V našem penzionu zajišťujeme letní rekreační pobyty za velmi příznivé ceny.Mimo letní sezónu naleznou u nás diskrétní soukromí i ti, co nechtějí být někým rušení a ne…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Srbská Kamenice 44, Srbská Kamenice
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Děčín
Obec
Srbská Kamenice
Telefon
E-mail
penzion.basta@seznam.cz

Fotogalerie k článku

Penzion nabízí ubytování ve 2-4 lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím. Maximální kapacita 35 lůžek v 9 pokojích. Penzion má vlastní uzamčené parkoviště, terasu, restauraci s možností celodenního stravování a venkovní ohniště. V našem penzionu zajišťujeme letní rekreační pobyty za velmi příznivé ceny.Mimo letní sezónu naleznou u nás diskrétní soukromí i ti, co nechtějí být někým rušení a nebo naopak zajišťujeme školení, svatby, narozeniny, pracovní schůze, srazy zaměstnanců. Můžeme zajistit živou hudbu, pro volné chvíle můžeme zajistit obsluhu nahoře bez a ukončeno pánským nebo dámským striptýzem.

Možnosti stravování

V naší restauraci vaříme klasickou českou i mezinárodní kuchyni.

Popis okolí

Penzion Bašta se nachází v centru divukrásné přírody Česko-saského Švýcarska v obci Srbská Kamenice v chráněné krajinné oblasti Labských pískovců, která se rozkládá na rozloze 324 km se širokou škálou biotopů od vlhkých nížených přes suché a teplé plošiny až k vlhkým roklím s horským klimatem. Vyskytují se zde, jak teplomilné, tak horské druhy rostlin ba i zcela neznámé a dále velmi vzácné kriticky ohrožené. Tato příroda je obývaná mnoho zajímavými živočichy, je zde k vidění bobr, vydra říční, jezevec, kamzík, ale i čáp, poštolky, několik druhů netopýrů, plch velký nebo kuna skalní. Je zde k vidění i zachovalá lidová architektura. Hlavní dominantou tohoto kraje je Pravčická brána, která je světoznámou raritou. Dále je možné shlédnout široké okolí rozhledny Sněžníku, ale je také možné vystoupit na Růžovský vrch, který se zdvihá hned za našim penzionem. V místě je možné koupání, rybaření, je zde i pstruhová voda, houbaření a velká možnost turistiky a cyklistiky. V blízkosti je jízdárna s koňmi, ale také bývalá podzemní nacistická továrna na výrobu válečných zbraní pro 2.světovou válku. V Děčíně je nová plavecká hala s termální vodou, tobogány, vířivkami, divokou řekou a saunou. Dále je možné se svést z České Kamenice historickým vláčkem.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den v růžovém Děčín 2024 - Děčín

15.06.2024 - 15.06.2024
Děčín

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice.

Královský košt Děčín 2024

17.08.2024 - 17.08.2024
Na pěší zóně pod…

Největší pultová degustace českých a moravských vín

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete