Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Best - Moravská Třebová

Moravská Třebová

Nabízíme Vám ubytování v půvabném " PENZIONU BEST" , který je umístěn ve starobylé dvoupatrové budově, jejíž prostory byly zrekonstruovány na penzion v roce 2007. PENZION BEST" nabízí celkem 9 pokojů. Z toho jsou 2 jednolůžkové, 4 dvoulůžkové, 2 dvojlůžkové s možností přistýlky a 1 čtyřlůžkový pokoj. Celková kapacita je 20 lůžek.Každý pokoj má předsíň s velkým zrcadlem ,komfortně zařízenou ložnic…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Brněnská 14/10, Moravská Třebová
Oblast
Severovýchod
Kraj
Pardubický kraj
Okres
Svitavy
Obec
Moravská Třebová

Fotogalerie k článku

Nabízíme Vám ubytování v půvabném " PENZIONU BEST" , který je umístěn ve starobylé dvoupatrové budově, jejíž prostory byly zrekonstruovány na penzion v roce 2007. PENZION BEST" nabízí celkem 9 pokojů. Z toho jsou 2 jednolůžkové, 4 dvoulůžkové, 2 dvojlůžkové s možností přistýlky a 1 čtyřlůžkový pokoj. Celková kapacita je 20 lůžek.Každý pokoj má předsíň s velkým zrcadlem ,komfortně zařízenou ložnici, která je vybavena kromě postele a šatníku také rozkládací pohovkou, minibarem s alkoholickými i nealkoholickými nápoji, satelitní televizí a přípojkou na internet.Koupelny jsou luxusně zařízené s moderními sprchovými kouty. Celková kapacita je 20 lůžek.Součástí penzionu je parkoviště , které je situováno zezadu domu a vjíždí se do něj bránou po pravé straně penzionu. Část parkoviště je zastřešena..

Možnosti stravování

Snídaně se jsou formou švédského stolu jsou podávány v již zmiňované jídelně.Možnost celodenního stravování pak nabízí řada restaurací v blízkém okolí.

Popis okolí

Nabídka ubytování v " PENZIONU BEST", který se nachází v blízkosti centra Moravská Třebová na ulici Brněnská. Pouze pár kroků Vás dělí od pěší zóny na Cihlářové ulici , která vede přímo do centra města.

Tipy na výlet po okolí

Region Moravskotřebovska a Jevíčka, který leží na pomezí Čech a Moravy, se v poslední době stává turisty stále více vyhledávanou oblastí. Je místem s bohatou historií, jejíž pozůstatky Vás budou na toulkách krajem stále provázet. Malebná krajina nabízí řadu zajímavých možností vycházek a turistických výletů. V okolí je mnoho kilometrů cyklotras. V Moravské Třebové je k vidění zámek, muzeum, renesanční městská radnice, Morový sloup na náměstí. Užít si můžete nový aquapark. Vyznavači agroturistiky a jízdy na koních mohou navštívit osadu Lípa. Čeká na Vás také pohádkový hrad Bouzov, lovecký zámek v Úsově, krápníkové jeskyně v Javoříčku a v Mladči nebo hrad Mírov, nyní nejtěžší žalář v zemi.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Svitavský vandr 2024 - Svitavy

22.06.2024 - 22.06.2024
Chata Rosnička

Přidejte se ke konání prvního ročníku turistické akce Svitavský vandr!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete