Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion biofarma u Dvou sluncí - Stachy

Stachy

Nabízíme tři apartmány nadstandardní velikostí i vybavením za nízké ceny. Apartmány jsou 4 -6 lůžkové. Každý apartmán má předsíňku, velkou obytnou místnost s plně vybavenou kuchyňkou /lednice s mrazáčkem, mikrovlnná trouba, sklokeramická dvouplotýnka, varná konvice), s jídelním koutem a sedací soupravou a dále dvě samostatné ložnice a sociální zařízení. Apartmány jsou vybaveny satelitní televizí …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Jirkalov 57 , Stachy
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Stachy

Fotogalerie k článku

Nabízíme tři apartmány nadstandardní velikostí i vybavením za nízké ceny. Apartmány jsou 4 -6 lůžkové. Každý apartmán má předsíňku, velkou obytnou místnost s plně vybavenou kuchyňkou /lednice s mrazáčkem, mikrovlnná trouba, sklokeramická dvouplotýnka, varná konvice), s jídelním koutem a sedací soupravou a dále dvě samostatné ložnice a sociální zařízení. Apartmány jsou vybaveny satelitní televizí a připojením na internet.

Popis okolí

Nacházíme se v obci Stachy-osada Jirkalov v krásném prostředí centrální Šumavy na rozhraní CHKO Šumava v blízkosti lyžařského areálu Zadov – Churáňov. Malebná šumavská krajina zde nabízí široké možnosti k letní i zimní rekreaci a ke sportovnímu vyžití (sjezdové i běžecké lyžování, cykloturistiku, pěší turistiku, houbaření).

Tipy na výlet po okolí

Hrad Kašperk, Rozhledna Svatobor u Sušice, Čeňkova pila, Rozhledna Javorník, Vimperk, Prachatice, Strakonice, Sušice...

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete