Statistika našeho portálu

  • 102 280 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Bizoní dvůr - Nicov

Nicov

Celoroční ubytování je v nově rekonstruovaných komfortních prostorách apartmánu s 2 - 5 lůžky s koupelnou a halou a dále jedné velké místnosti kombinované s kuchyňským koutem, která má dále rovněž k dispozici halu, koupelnu a WC. Ve všech pokojích je satelitní TV.Každá ubytovací jednotka je pro 3 osoby s dvěma pevnými přistýlkami. K dispozici jsou kompletně vybavené kuchyňské kouty s ledničkami, …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Řetenice 1, Nicov
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Nicov

Fotogalerie k článku

Celoroční ubytování je v nově rekonstruovaných komfortních prostorách apartmánu s 2 - 5 lůžky s koupelnou a halou a dále jedné velké místnosti kombinované s kuchyňským koutem, která má dále rovněž k dispozici halu, koupelnu a WC. Ve všech pokojích je satelitní TV.Každá ubytovací jednotka je pro 3 osoby s dvěma pevnými přistýlkami. K dispozici jsou kompletně vybavené kuchyňské kouty s ledničkami, vařiči a mikrovlnnými troubami. V budově je ústřední topení. Před domem je horský potok s lidovou užitnou stavbou, grilem a ohništěm.

Možnosti stravování

Možnost snídaně.

Popis okolí

Ideální místo pro relaxaci, pěší turistiku, cykloturistiku, lyžování, minigolf, tenis, koupaliště - 5 km, jízda na koni - 4 km speciální ranč, zadovský lyžařský areál - ze sjezdovkami a udržovanými tratěmi.

Tipy na výlet po okolí

Ideální lokalita penzionu umožňuje v zimě jsou je možné využít ve vzdálenosti 5 km několika lyžařských vleků Javorník, Kašperské Hory a Zadov (10 km). Z penzionu je možné navštívit nedaleké (5-20 km) známé středověké hrady a keltská opevnění – Kašperk, Obří hrad, Sedlo, Rabí, Velhartice, Vimperk. V bezprostředním okolí penzionu se natáčela řada filmů a je v mnoha obrazových knižních publikacích o Šumavě. Dále je možnost si prohlédnout ojedinělou linii pohraničních opevněních (500 m) a zbytky cca 400 důlních děl a závrtů v níž se těžila zlatá ruda.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Prachaticích | květen …

15.05.2024 - 15.05.2024
Velké náměstí 2,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete