Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Bližanovy - Plánice

Plánice

Nabízíme Vám ubytování v chráněné krajinné oblasti "Plánický hřeben", místo pro relaxaci a odpočinek. Pokoje jsou dvoulůžkové s možností přistýlky a vlastním sociálním zařízením. Na pokojích je televizor a rádio. Pobyt se psem je možný. Pro všechny klienty je k dispozici zahradní terasa s venkovním krbem a možností grilování. Parkování zajištěno přímo před penzionem, úschovna kol je v o…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Bližanovy 15, Plánice
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Klatovy
Obec
Plánice
Telefon
E-mail
blizanovy@email.cz

Fotogalerie k článku

Nabízíme Vám ubytování v chráněné krajinné oblasti "Plánický hřeben", místo pro relaxaci a odpočinek. Pokoje jsou dvoulůžkové s možností přistýlky a vlastním sociálním zařízením. Na pokojích je televizor a rádio. Pobyt se psem je možný. Pro všechny klienty je k dispozici zahradní terasa s venkovním krbem a možností grilování. Parkování zajištěno přímo před penzionem, úschovna kol je v objektu.

Možnosti stravování

Stravování je možné v restauraci penzionu s vyhlášenou kuchyní. Nabízíme velký výběr z jídelního lístku, steaky, speciality z vepřového a kuřecího masa, saláty, poháry. Zajistíme soukromou party dle Vašich představ, svatební hostiny pod širým nebem, menu dle Vašeho rozhodnutí.

Popis okolí

Okolí je vhodné pro turistiku, vodní sporty, houbaření a zejména cykloturistiku - velké množství značených cyklotras.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete