Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Bobrovník - Lipová-lázně

Lipová-lázně

Nově rekonstruovaný pension s restaurací se nachází v ideální poloze mezi Lipovou lázněmi a městem Jeseníkem - v klidné, turisticky oblíbené osadě Bobrovník. Celkový počet lůžek v penzionu je 19 s možností 2 přistýlek. 5 dvolůžkových pokojů, 1 třílůžkový pokoj, 2 třílůžkové pokoje s přistýlkou. Součástí každého pokoje je WC a sprchový kout. Na každém pokoji je televize se satelitním příjmem. Ubyt…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Bobrovník - Lipová lázně 8 , Lipová-lázně
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Jeseník
Obec
Lipová-lázně

Fotogalerie k článku

Nově rekonstruovaný pension s restaurací se nachází v ideální poloze mezi Lipovou lázněmi a městem Jeseníkem - v klidné, turisticky oblíbené osadě Bobrovník. Celkový počet lůžek v penzionu je 19 s možností 2 přistýlek. 5 dvolůžkových pokojů, 1 třílůžkový pokoj, 2 třílůžkové pokoje s přistýlkou. Součástí každého pokoje je WC a sprchový kout. Na každém pokoji je televize se satelitním příjmem. Ubytovací část objektu je nekuřácká. Penzion je také vhodný pro pobyty rodin s dětmi. Úschovna lyží, snowboardů a kol. Parkoviště s dostatečnou kapacitou je přímo před penzionem.

Možnosti stravování

Součástí velmi pěkného penzionu je vlastní restaurace s bohatou nabídkou jídel. Počet míst v restaurace je 42, dále je tu pro Vás útulná kavárna se 40 místy a malý salónek pro 6 osob. Za příznivého počasí je k dispozici letní krytá terasa s obsluhou (40 míst). V prostorách restaurace je možnost rožnění, příprava jídla před hostem - grilování selat, živáňská pečeně.

Popis okolí

Svou polohou na úpatí Šeráku na značené turistické trase vhodný pro turistiku, cykloturistiku, blízký rybník nabízí možnost rybaření, lesy jsou ideální pro houbaře.V Jeseníku možnost koupání na městském koupališti nebo v krytém bazénu, tenisové kurty, kino, divadlo, diskotéky, v blízkosti jsou Lázně Jeseník, zajistíme masáže, koupele.V zimním období možnost lyžování(blízký areál Miroslav v obci Lipová,sjezdovky na Ramzové).

Tipy na výlet po okolí

Lyžování : Běžkařské trasy - Jesenická Magistrála, Paprsek a okolí, Červenohorské sedlo, Pásmo Orlíka, Ramzová, Petříkov, Ostružná, Běžkařské trasy na Rejvízu. Lyžařská střediska - Křížový vrch a Gräfenberg - Jeseník, Ski areál Lázeňský vrch a Ski Centrum Miroslav - Lipová lázně, Ski Park - Ostružná, Petříkov, Ramzová, Ski areál Červenohorské sedlo. Lyžařské školy, půjčovny lyží, ski servis. Turistika - Hrady a zámky, zřícenina hradu Rychleby (Reichenštejn). Jeskyně Na Pomezí - Lipová Lázně a Na Špičáku - Písečná. Vlastivědné muzeum, Vodní tvrz - Jeseník, Muzeum Vincenze Priessnitze - Jeseník Lázně, Městské muzeum - Zlaté Hory, Muzeum Slezského Semmeringu - Horní Lipová, Muzeum veteránů - Česká Ves, Muzeum Johanna Schrotha - Lipová - lázně. Naučná stezka Rejvíz - Mechové jezírko. Rozhledny a vyhlídky. Turistické trasy, cyklobusy a skibusy.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete