Statistika našeho portálu

  • 102 250 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Bohemia

Lomnice nad Lužnicí

Penzion Bohemia najdete v Lomnici nad Lužnicí nedaleko Třeboně. Rodinná atmosféra, klidné prostředí penzionu, wellness či chutná kuchyně Vám zaručí příjemně strávené chvíle v Jižních Čechách. Penzion je ideálním místem, které Vám poskytne zázemí pro Vaše výlety ať již na kole nebo autem. Přes 200 km značených cyklotras a nespočet kulturně historických památek se postará o Vaši aktivní dovolenou.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
nám. 5. května 119, Lomnice nad Lužnicí 378 16
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Jindřichův Hradec
Obec
Lomnice nad Lužnicí

Fotogalerie k článku

Bohemia najdete v obci Lomnice nad Lužnicí v samotném srdci CHKO Třeboňsko, uprostřed unikátní rybniční soustavy pouhých 9 km od lázeňského města Třeboň. Penzion disponuje 20 pokoji s vlastním sociálním zařízením, soukromým parkovištěm a kolárnou. Využít můžete relaxační bazén v zimní zahradě s terasou, či saunu.

V našem rodinném penzionu o celkové kapacitě 55 osob je Vám k dispozici 20 pokojů ve dvoulůžkovém nebo třílůžkovém provedení s možností přistýlky. Nabídnout Vám můžeme také dva rodinné apartmány pro 4 – 5 osob.

Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, TV, kvalitní Wi-Fi připojení a trezor. Některé pokoje disponují ledničkami.

Pro pohodlné zaparkování je Vám k dispozici naše oplocené parkoviště. Parkování je zdarma a vzdálené pouze 100 m od penzionu. Součástí parkoviště je i uzavřená úschovna, kde si můžete bezplatně uložit své kolo. Parkoviště je také možné využít v den příjezdu před nástupem na ubytování nebo v den odjezdu po odhlášení se z ubytování.

 

Možnosti stravování

V přízemí penzionu Bohemia se nachází restaurace, kde se každý den podávají snídaně. Typ snídaní je závislý na obsazenosti penzionu – servírovaná nebo formou bufetu.

Ve večerních hodinách je možné v restauraci posedět, navečeřet se, zahrát deskové hry a příjemně strávit zbytek dne. Našim ubytovaným hostům nabízíme možnost si společně s ubytováním objednat také polopenzi.

Popis okolí

Náš penzion  ležící uprostřed panenské přírody v samotném srdci unikátní rybniční krajiny Třeboňska. Již dnes je toto malé jihočeské město jedním z center pěší turistiky a cykloturistiky. V okolí samotné Lomnici nad Lužnicí naleznete mnohá příjemná zákoutí, kde je možno rybařit nebo je využít k rekreačnímu koupání. V době jarních a podzimních výlovů, zde můžete prožít neopakovatelné zážitky.

Tipy na výlet po okolí

V okolí Penzionu Bohemia naleznete mnoho cyklistických tras, ale také i zajímavé turistické cíle. Vyberou si nadšenci sportu, památek, rodiny s dětmi a milovníci historie. Výletů v okolí Třeboně je mnoho. Zámek Třeboň, největší rybník v Čr  Rožumberk, Schwarzenberská hrobka, zámek Hluboká či nedaleká Zoo na Hrádečku je dalšími turistickými cíly v blízkosti penzionu se postarají o Vaši aktivní dovolenou.  Penzion je ideálním místem, které Vám poskytne zázemí pro Vaše výlety ať již na kole nebo autem. Více tipů na válety najedete ZDE.

Kdo by se chtěl schladit může využít bazén v penzionu nebo také některé z pískoven v okolí.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete