Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion BONTRE Třeboň

Třeboň

Penzion nabízí ubytování ve čtyřech dvoulůžkových útulných apartmánech a ve dvou větších rodinných apartmánech s vlastní koupelnou a WC. WiFi připojení, posezení na terase, v přízemí penzionu je stylová kavárna Bon Tre.Penzion nabízí ubytování ve čtyřech dvoulůžkových útulných apartmánech a ve dvou větších rodinných apartmánech až pro 4 osoby.Svou dovolenou můžete začínat vydatnou snídaní v kavár…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Svobody 273, Třeboň
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Jindřichův Hradec
Obec
Třeboň

Fotogalerie k článku

Penzion nabízí ubytování ve čtyřech dvoulůžkových útulných apartmánech a ve dvou větších rodinných apartmánech s vlastní koupelnou a WC. WiFi připojení, posezení na terase, v přízemí penzionu je stylová kavárna Bon Tre.

Penzion nabízí ubytování ve čtyřech dvoulůžkových útulných apartmánech a ve dvou větších rodinných apartmánech až pro 4 osoby.

Svou dovolenou můžete začínat vydatnou snídaní v kavárně BONTRE, která se nachází v přízemí penzionu. Vaše auto můžete ponechat na parkovišti u penzionu a vydat se pěšky či na kole za krásami Třeboně a okolí. Po návratu z výletu plného zážitků Vás osvěží sprcha přímo na pokoji, nebo teplá večeře, kterou si můžete připravit v kuchyňce Vašeho apartmánu. Večer se můžete vydat za kulturou a zábavou, nebo projít romantickou večerní Třeboní.

V apartmánech najdete také kuchyňky, které jsou vybaveny

  • ledničkou a elektrickou varnou deskou,
  • rychlovarnou konvicí a základním nádobím pro vaření.
  • Na všech pokojích jsou úložné prostory a posezení.

Možnosti stravování

Každé ráno v průběhu Vaší dovolené v Třeboni, zde můžete začít dobrou snídaní a ještě lepší kávou. Vybrat si můžete z nabídky několika druhů káv a teplých nápojů, nechybí ani něco dobré na zub.

Popis okolí

Penzion BONTRE najdete v centru nové Třeboně, nedaleko rybníka Svět, lázeňských parků, obchodů a restaurací. Díky skvělé poloze penzionu to nikam nemáte daleko. Během 5 až 10 minut pěší chůze můžete navštívit zajímavá místa, obchody nebo kavárny.

Tipy na výlet po okolí

Třeboň a okolí Třeboně leží v chráněné krajinné oblasti Třeboňsko a je ideální pro cyklovýlety a pěší turistiku. Díky rovinatému terénu jsou cyklostezky připravené pro začátečníky a rodiny s dětmi. Na své si ale přijdou i zdatní cyklisté.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Festival Na břehu 2024 - Staňkov

26.07.2024 - 27.07.2024
Obecní kemp Staňkov

Hudební festival pro celou rodinu, zaměřený na téma ochrany přírody, ekologie a životního prostředí.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete