Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Boží oko - Sedlec

Sedlec

Penzion Boží oko nabízí ubytování v sedmi apartmánech pro 2 až 6 osob. Vybavení pokojů se nese v historickém duchu. Krásné kamenné stěny, dubové a cihlové podlahy spojené s moderním komfortem. Apartmány jsou vybaveny LCD obrazovkou se satelitním přenosem, prostornou koupelnou a plně zařízenou kuchyňkou. V penzionu můžete také využít garážová stání, venkovní posezení, lehátka, slunečníky, krb či o…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Malé Chrášťany 4, Sedlec
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
České Budějovice
Obec
Sedlec

Fotogalerie k článku

Penzion Boží oko nabízí ubytování v sedmi apartmánech pro 2 až 6 osob. Vybavení pokojů se nese v historickém duchu. Krásné kamenné stěny, dubové a cihlové podlahy spojené s moderním komfortem. Apartmány jsou vybaveny LCD obrazovkou se satelitním přenosem, prostornou koupelnou a plně zařízenou kuchyňkou. V penzionu můžete také využít garážová stání, venkovní posezení, lehátka, slunečníky, krb či ohniště.

Možnosti stravování

Vlastní.

Popis okolí

Penzion Boží oko se nachází v jižních čechách, v Malých Chrášťanech. V okolí můžeme nalézt třeba zámek Hluboká či jedna z mála památek v Čechách zařazených na seznam UNESCO - Český Krumlov.

Tipy na výlet po okolí

V okolí penzionu Boží oko se nachází například zámek Hluboká, zámek Kratochvíle či zřícenina hradu Dívčí kámen. Pro milovníky přírody je v okolí Mokřiny u Vomáčků - přírodní rezervace a památková rezervace na Blatech Pástkovice.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Budějovicích | listopa…

03.11.2024 - 03.11.2024
Senovážné nám. 2, 370…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Královský košt České Budějovice 2024

16.11.2024 - 16.11.2024
Clarion Congress Hotel…

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete